توصیه سرآشپز سمولینای ادویه دار
برگ های درخت چریش (کاری) را می توان به صورت تازه یا خشک تهیه کرد، این ادویه بیشتر برای طعم دادن به خورش ها و خوراک های هندی که به کاری معروفند استفاده می شود، لذا به طور عامیانه به برگ کاری معروف شده اند.
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن | |
یک قاشق چایخوری مخلوط تخم پیاز و خردل | |
۴ عدد فلفل قرمز خشک | |
۴ برگ کاری تازه یا خشک | |
۸ قاشق غذاخوری آرد سمولینا (آرد گندم غنی شده) | |
۵۰ گرم مغز بادام هندی | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب |
1. | روغن را در یک ماهیتابه ی بزرگ گرم کنید. |
2. | تخم پیاز و خردل، فلفل قرمز خشک و برگ های کاری را به روغن بیافزایید و حدود ۱ دقیقه مرتب هم بزنید تا سرخ شوند. |
3. | حرارت را کم کرده، سمولینا و بادام هندی را به مخلوط ماهیتابه بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه با سرعت هم زده و سرخ کنید. مواد را از ته ظرف جمع کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرند و نسوزند. |
4. | نمک را در حال سرخ کردن به مخلوط بیافزایید. |
5. | آب را درون ماهیتابه بریزید و تا وقتی مواد غلیظ شوند، به پخت ادامه دهید. |
6. | این خوراک را گرم و هنگام صرف چای، سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سمولینای ادویه دار
برگ های درخت چریش (کاری) را می توان به صورت تازه یا خشک تهیه کرد، این ادویه بیشتر برای طعم دادن به خورش ها و خوراک های هندی که به کاری معروفند استفاده می شود، لذا به طور عامیانه به برگ کاری معروف شده اند.