توصیه سرآشپز سمولینای ادویه دار
برگ های درخت چریش (کاری) را می توان به صورت تازه یا خشک تهیه کرد، این ادویه بیشتر برای طعم دادن به خورش ها و خوراک های هندی که به کاری معروفند استفاده می شود، لذا به طور عامیانه به برگ کاری معروف شده اند.

| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن | |
| یک قاشق چایخوری مخلوط تخم پیاز و خردل | |
| ۴ عدد فلفل قرمز خشک | |
| ۴ برگ کاری تازه یا خشک | |
| ۸ قاشق غذاخوری آرد سمولینا (آرد گندم غنی شده) | |
| ۵۰ گرم مغز بادام هندی | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب |
| 1. | روغن را در یک ماهیتابه ی بزرگ گرم کنید. |
| 2. | تخم پیاز و خردل، فلفل قرمز خشک و برگ های کاری را به روغن بیافزایید و حدود ۱ دقیقه مرتب هم بزنید تا سرخ شوند. |
| 3. | حرارت را کم کرده، سمولینا و بادام هندی را به مخلوط ماهیتابه بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه با سرعت هم زده و سرخ کنید. مواد را از ته ظرف جمع کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرند و نسوزند. |
| 4. | نمک را در حال سرخ کردن به مخلوط بیافزایید. |
| 5. | آب را درون ماهیتابه بریزید و تا وقتی مواد غلیظ شوند، به پخت ادامه دهید. |
| 6. | این خوراک را گرم و هنگام صرف چای، سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سمولینای ادویه دار
برگ های درخت چریش (کاری) را می توان به صورت تازه یا خشک تهیه کرد، این ادویه بیشتر برای طعم دادن به خورش ها و خوراک های هندی که به کاری معروفند استفاده می شود، لذا به طور عامیانه به برگ کاری معروف شده اند.