مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن
یک قاشق چایخوری مخلوط تخم پیاز و خردل
۴ عدد فلفل قرمز خشک
۴ برگ کاری تازه یا خشک
۸ قاشق غذاخوری آرد سمولینا (آرد گندم غنی شده)
۵۰ گرم مغز بادام هندی
یک قاشق چایخوری نمک
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب

راهنمای دستور پخت

1.روغن را در یک ماهیتابه ی بزرگ گرم کنید.
2.تخم پیاز و خردل، فلفل قرمز خشک و برگ های کاری را به روغن بیافزایید و حدود ۱ دقیقه مرتب هم بزنید تا سرخ شوند.
3.حرارت را کم کرده، سمولینا و بادام هندی را به مخلوط ماهیتابه بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه با سرعت هم زده و سرخ کنید. مواد را از ته ظرف جمع کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرند و نسوزند.
4.نمک را در حال سرخ کردن به مخلوط بیافزایید.
5.آب را درون ماهیتابه بریزید و تا وقتی مواد غلیظ شوند، به پخت ادامه دهید.
6.این خوراک را گرم و هنگام صرف چای، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سمولینای ادویه دار

برگ های درخت چریش (کاری) را می توان به صورت تازه یا خشک تهیه کرد، این ادویه بیشتر برای طعم دادن به خورش ها و خوراک های هندی که به کاری معروفند استفاده می شود، لذا به طور عامیانه به برگ کاری معروف شده اند.