سبزیجات و پنیر سویا

۲۲۵ گرم مارچوبه | |
۱۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
۲۲۵ گرم لوبیا سبز | |
یک عدد تره فرنگی | |
۲۲۵ گرم باقلای کوچک با پوست دوم | |
۳۰۰ گرم پاستا فوزیلی خشک (مارپیچی یا فنری) | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین | |
یک حبه سیر، کوبیده | |
۲۲۵ گرم پنیر سویا، به مکعب های ۵/۲ سانتیمتری خرد شده | |
۶۰ گرم زیتون سبز شور، بدون هسته و آبکش شده | |
نمک و فلفل | |
پنیر پارمزان تازه رنده شده برای سرو |
1. | مارچوبه ها را به قطعات ۵ سانتیمتری ببرید. غلاف نخود فرنگی را به صورت مورب بریده، لوبیا سبزها را به تکه های ۵/۲ سانتیمتری تقسیم کرده و تره فرنگی را خرد کنید. |
2. | قابلمه بزرگی حاوی آب را به جوش آورده و مارچوبه ها، لوبیا سبزها و باقلاها رابه آن اضافه کنید. بگذارید آب دوباره به جوش بیاید و آنها را به مدت ۴ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس سبزیجات را آبکش نموده و با آب سرد بشویید. |
3. | قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده و پاستای فوزیلی را به مدت ۸ تا ۹ دقیقه در آن بجوشانید. سپس آن را آبکش نموده و درون قابلمه با روغن و نمک و فلفل ترکیب نمایید. |
4. | در همین فاصله، باقی مانده روغن و کره یا مارگارین را در ماهیتابه وُک ریخته و تره فرنگی، سیر و پنیر سویا را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه به آرامی سرخ کنید تا سبزیجات نرم شوند. |
5. | نخود فرنگی ها را به مخلوط اضافه کرده و برای ۱ دقیقه دیگر مواد را سرخ کنید. |
6. | سبزیجات پخته شده و زیتون ها را هم درون وُک ریخته و به مدت ۱ دقیقه دیگر بپزید. سپس پاستا را به آن اضافه کنید و ادویه بزنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. سپس آن را به ظرف مخصوص پذیرایی گرم شده، منتقل کنید. غذا را همانطور داغ سرو نموده و روی آن پنیر پارمزان رنده شده، بپاشید. |