مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم مارچوبه
۱۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی
۲۲۵ گرم لوبیا سبز
یک عدد تره فرنگی
۲۲۵ گرم باقلای کوچک با پوست دوم
۳۰۰ گرم پاستا فوزیلی خشک (مارپیچی یا فنری)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین
یک حبه سیر، کوبیده
۲۲۵ گرم پنیر سویا، به مکعب های ۵/۲ سانتیمتری خرد شده
۶۰ گرم زیتون سبز شور، بدون هسته و آبکش شده
نمک و فلفل
پنیر پارمزان تازه رنده شده برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.مارچوبه ها را به قطعات ۵ سانتیمتری ببرید. غلاف نخود فرنگی را به صورت مورب بریده، لوبیا سبزها را به تکه های ۵/۲ سانتیمتری تقسیم کرده و تره فرنگی را خرد کنید.
2.قابلمه بزرگی حاوی آب را به جوش آورده و مارچوبه ها، لوبیا سبزها و باقلاها رابه آن اضافه کنید. بگذارید آب دوباره به جوش بیاید و آنها را به مدت ۴ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس سبزیجات را آبکش نموده و با آب سرد بشویید.
3.قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده و پاستای فوزیلی را به مدت ۸ تا ۹ دقیقه در آن بجوشانید. سپس آن را آبکش نموده و درون قابلمه با روغن و نمک و فلفل ترکیب نمایید.
4.در همین فاصله، باقی مانده روغن و کره یا مارگارین را در ماهیتابه وُک ریخته و تره فرنگی، سیر و پنیر سویا را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه به آرامی سرخ کنید تا سبزیجات نرم شوند.
5.نخود فرنگی ها را به مخلوط اضافه کرده و برای ۱ دقیقه دیگر مواد را سرخ کنید.
6.سبزیجات پخته شده و زیتون ها را هم درون وُک ریخته و به مدت ۱ دقیقه دیگر بپزید. سپس پاستا را به آن اضافه کنید و ادویه بزنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. سپس آن را به ظرف مخصوص پذیرایی گرم شده، منتقل کنید. غذا را همانطور داغ سرو نموده و روی آن پنیر پارمزان رنده شده، بپاشید.