سبزیجات و پنیر سویا

| ۲۲۵ گرم مارچوبه | |
| ۱۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود فرنگی | |
| ۲۲۵ گرم لوبیا سبز | |
| یک عدد تره فرنگی | |
| ۲۲۵ گرم باقلای کوچک با پوست دوم | |
| ۳۰۰ گرم پاستا فوزیلی خشک (مارپیچی یا فنری) | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین | |
| یک حبه سیر، کوبیده | |
| ۲۲۵ گرم پنیر سویا، به مکعب های ۵/۲ سانتیمتری خرد شده | |
| ۶۰ گرم زیتون سبز شور، بدون هسته و آبکش شده | |
| نمک و فلفل | |
| پنیر پارمزان تازه رنده شده برای سرو |
| 1. | مارچوبه ها را به قطعات ۵ سانتیمتری ببرید. غلاف نخود فرنگی را به صورت مورب بریده، لوبیا سبزها را به تکه های ۵/۲ سانتیمتری تقسیم کرده و تره فرنگی را خرد کنید. |
| 2. | قابلمه بزرگی حاوی آب را به جوش آورده و مارچوبه ها، لوبیا سبزها و باقلاها رابه آن اضافه کنید. بگذارید آب دوباره به جوش بیاید و آنها را به مدت ۴ دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس سبزیجات را آبکش نموده و با آب سرد بشویید. |
| 3. | قابلمه بزرگی حاوی آب و کمی نمک را به جوش آورده و پاستای فوزیلی را به مدت ۸ تا ۹ دقیقه در آن بجوشانید. سپس آن را آبکش نموده و درون قابلمه با روغن و نمک و فلفل ترکیب نمایید. |
| 4. | در همین فاصله، باقی مانده روغن و کره یا مارگارین را در ماهیتابه وُک ریخته و تره فرنگی، سیر و پنیر سویا را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ تا ۲ دقیقه به آرامی سرخ کنید تا سبزیجات نرم شوند. |
| 5. | نخود فرنگی ها را به مخلوط اضافه کرده و برای ۱ دقیقه دیگر مواد را سرخ کنید. |
| 6. | سبزیجات پخته شده و زیتون ها را هم درون وُک ریخته و به مدت ۱ دقیقه دیگر بپزید. سپس پاستا را به آن اضافه کنید و ادویه بزنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. سپس آن را به ظرف مخصوص پذیرایی گرم شده، منتقل کنید. غذا را همانطور داغ سرو نموده و روی آن پنیر پارمزان رنده شده، بپاشید. |