توصیه سرآشپز ساندویچ پان بانیای مرغ
می توان نان سیباتای ایتالیایی یا نان فوکاچیا با طعم زیتون را جایگزین باگت فرانسوی کرد.

| یک عدد نان باگت فرانسوی بزرگ | |
| یک حبه سیر | |
| ۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون مرغوب | |
| ۲۰ گرم فیله ماهی کولی کنسروی | |
| ۵۰ گرم مرغ کبابی سرد | |
| ۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ، ورقه شده | |
| ۸ عدد زیتون سیاه، هسته گرفته، خرد شده | |
| فلفل |
| 1. | با استفاده از کارد مخصوص برش نان، باگت فرانسوی را از طول برش زده و آن را باز کنید. |
| 2. | حبه های سیر را از وسط به دو نیم کرده و بر روی نان بمالید. |
| 3. | بر روی آن سمت نان که به طعم سیر آغشته کرده اید، روغن زیتون بریزید و اجازه دهید تا نان به روغن کاملاً خیس بخورد. |
| 4. | کنسرو ماهی کولی را آبکش کرده و موقتاً کنار بگذارید. |
| 5. | مرغ را باریک برش داده و بر روی نان بچینید. گوجه و ماهی کولی را بر روی مرغ قرار دهید. |
| 6. | فلفل و زیتون را روی آن بریزید. دو سمت نان را روی هم قرار داده و لای فویل بپیچید، سپس آنها را سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز ساندویچ پان بانیای مرغ
می توان نان سیباتای ایتالیایی یا نان فوکاچیا با طعم زیتون را جایگزین باگت فرانسوی کرد.