مواد لازم و ترکیبات

یک عدد نان باگت فرانسوی بزرگ
یک حبه سیر
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون مرغوب
۲۰ گرم فیله ماهی کولی کنسروی
۵۰ گرم مرغ کبابی سرد
۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ، ورقه شده
۸ عدد زیتون سیاه، هسته گرفته، خرد شده
فلفل

طرز تهیه

1.با استفاده از کارد مخصوص برش نان، باگت فرانسوی را از طول برش زده و آن را باز کنید.
2.حبه های سیر را از وسط به دو نیم کرده و بر روی نان بمالید.
3.بر روی آن سمت نان که به طعم سیر آغشته کرده اید، روغن زیتون بریزید و اجازه دهید تا نان به روغن کاملاً خیس بخورد.
4.کنسرو ماهی کولی را آبکش کرده و موقتاً کنار بگذارید.
5.مرغ را باریک برش داده و بر روی نان بچینید. گوجه و ماهی کولی را بر روی مرغ قرار دهید.
6.فلفل و زیتون را روی آن بریزید. دو سمت نان را روی هم قرار داده و لای فویل بپیچید، سپس آنها را سرو نمایید.

توصیه سرآشپز ساندویچ پان بانیای مرغ

می توان نان سیباتای ایتالیایی یا نان فوکاچیا با طعم زیتون را جایگزین باگت فرانسوی کرد.

آموزش انواع غذاهای ایرانی و ملل در باگسی من