سالاد یونانی، شبیه سالاد شیرازی ایرانی هاست. اگر میخواهید یک طعم متفاوت داشته باشید میتوانید ک خیارشور و یا سیب زمینی پخته در آن خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سالاد گرم ایتالیایی
۲۵۰ گرم پنیر فتا | |
۲۵۰ گرم خیار | |
۲۵۰ گرم زیتون کالاماتای یونانی | |
یک عدد پیاز قرمز یا ۴ عدد پیازچه | |
۲ عدد گوجه فرنگی درشت آبدار | |
یک قاشق چایخوری عسل | |
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر | |
نصف یک عدد لیمو | |
نمک و فلفل | |
اورگانو خشک یا تازه برای تزیین | |
نان پیتا برای سرو |
1. | اگر پنیر در آب شور قرار دارد آن را آبکش کرده و روی تخته آشپزخانه، به قطعات حبه ای ۲ سانتیمتری برش دهید. |
2. | خیار را از طول به دو نیم کنید و پس از بیرون آوردن دانه های آن به کمک یک قاشق چایخوری، آن را هم به قطعات ۲ سانتیمتری برش دهید. خیار و پنیر را داخل یک کاسه سالادخوری بریزید. |
3. | هسته زیتون ها را با یک هسته گیر بگیرید و با پیاز قرمز ورقه شده یا پیازچه ریز خردشده به کاسه اضافه کنید. |
4. | گوجه فرنگی ها را چهار قاچ کرده ودانه های آن را توسط یک قاشق بیرون بیاورید. سپس به قطعات کوچک لقمه ای شکل برش داده و به کاسه اضافه کنید. |
5. | با دست مواد خردشده داخل کاسه را زیر و رو کنید. عسل را با روغن زیتون ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید. کمی آب لیمو و چاشنی نمک و فلفل هم برای طعم بهتر اضافه کنید. روی سالاد را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. |
6. | روی هر بشقاب مقداری سالاد بکشید، با اورگانو تزیین کنید و با نان پیتا سرو نمایید. |
سالاد یونانی، شبیه سالاد شیرازی ایرانی هاست. اگر میخواهید یک طعم متفاوت داشته باشید میتوانید ک خیارشور و یا سیب زمینی پخته در آن خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سالاد گرم ایتالیایی