مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم پنیر فتا
۲۵۰ گرم خیار
۲۵۰ گرم زیتون کالاماتای یونانی
یک عدد پیاز قرمز یا ۴ عدد پیازچه
۲ عدد گوجه فرنگی درشت آبدار
یک قاشق چایخوری عسل
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
نصف یک عدد لیمو
نمک و فلفل
اورگانو خشک یا تازه برای تزیین
نان پیتا برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.اگر پنیر در آب شور قرار دارد آن را آبکش کرده و روی تخته آشپزخانه، به قطعات حبه ای ۲ سانتیمتری برش دهید.
2.خیار را از طول به دو نیم کنید و پس از بیرون آوردن دانه های آن به کمک یک قاشق چایخوری، آن را هم به قطعات ۲ سانتیمتری برش دهید. خیار و پنیر را داخل یک کاسه سالادخوری بریزید.
3.هسته زیتون ها را با یک هسته گیر بگیرید و با پیاز قرمز ورقه شده یا پیازچه ریز خردشده به کاسه اضافه کنید.
4.گوجه فرنگی ها را چهار قاچ کرده ودانه های آن را توسط یک قاشق بیرون بیاورید. سپس به قطعات کوچک لقمه ای شکل برش داده و به کاسه اضافه کنید.
5.با دست مواد خردشده داخل کاسه را زیر و رو کنید. عسل را با روغن زیتون ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید. کمی آب لیمو و چاشنی نمک و فلفل هم برای طعم بهتر اضافه کنید. روی سالاد را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
6.روی هر بشقاب مقداری سالاد بکشید، با اورگانو تزیین کنید و با نان پیتا سرو نمایید.

سالاد یونانی، شبیه سالاد شیرازی ایرانی هاست. اگر میخواهید یک طعم متفاوت داشته باشید میتوانید ک خیارشور و یا سیب زمینی پخته در آن خرد کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سالاد گرم ایتالیایی