مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم گوجه فرنگی ریز گیلاسی
۴ عدد پیازچه
۱۲۵ میلی لیتر روغن زیتون بکر
۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۲۰۰ گرم پنیر موزارلا، مکعبی خرد شده
۱۵ گرم برگ های ریز و تازه جعفری
۲۵ گرم برگ های ریز و تازه ریحان
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.به کمک یک چاقوی تیز، گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچه ها را پاک کرده و هر دو قسمت سبز و سفیدشان را ریز خرد کنید و به کاسه اضافه نمایید.
2.روغن زیتون و سرکه بالزامیک را روی مواد درون کاسه بریزید و مواد سالاد را خوب با دست زیر و رو کنید. سپس نمک و فلفل بزنید و پنیرهای خرد شده موزارلا را نیز داخل کاسه ریخته و دوباره با دست هم بزنید. روی ظرف را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
3.سالاد را ۱۰ دقیقه قبل از سرو از یخچال بیرون بیاورید و جعفری ریز شده را به سالاد اضافه کنید. برگ های ریحان را با دست خرد کنید و پس از افزودن به مواد، یکبار دیگر همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس اگر لازم بود نمک و فلفل بزنید و سالاد را سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سالاد گوجه و پنیر موزارلا

برای عطر و طعم بیشتر می توانید از پنیر موزارلای بوفالو به جای پنیر موزارلای تهیه شده از شیر گاو استفاده کنید. تهیه این سالاد با پنیر بوکونچینی که شکل توپهای کوچکی از پنیر موزارلاست، نیز خوب می شود.