مواد لازم و ترکیبات

۲۵۰ گرم مخلوطی از کاهوهای متفاوت مثل راکت، چیکوری و لامب
۱۲ برش نان فرانسوی
روغن زیتون بکر برای چرب کردن ظرف
۱۲ برش پنیر محلی بز مثل پنیر پیکودون
سبزی های تازه مثل رزماری، آویشن یا اورگانو ریز شده
نان فرانسوی برای سرو
مواد لازم برای تهیه سس :
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
۳ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
½ قاشق چایخوری شکر
½ قاشق چایخوری خردل
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.برای تهیه سالاد، برگ های کاهو را با آب سرد بشویید و خشک کنید. سپس آنها را داخل دستمال آشپزخانه بپیچید، در کیسه پلاستیکی قرار دهید، کیسه را محکم ببندید و بگذارید تا زمان مصرف، در یخچال خنک شوند.
2.برای تهیه سس، تمام مواد اولیه سس را در یک شیشه مربا بریزید و درب آن را محکم پیچ کرده و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند. نمک و فلفل بزنید، دوباره تکان دهید و کنار بگذارید تا نان های برشته را آماده کنید.
3.هر دو طرف برش های نان را برشته کنید تا کاملاً ترد و سرخ شوند، سپس روغن زیتون را روی یک طرف نان ها وقتی هنوز گرم هستند، بمالید تا کاملاً جذب نان شود و به خورد آن برود.
4.تکه های نان سرخ شده را روی سینی فر قرار داده و روی هر نان برشی از پنیر بگذارید. سبزی های خرد شده را روی پنیر پاشیده، کمی روغن زیتون روی آنها بچکانید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۵ دقیقه قرار دهید.
5.در همان زمان که نان ها را در فر قرار داده اید، برگ های کاهو را در ون کاسه ای ریخته، سس آماده شده را درون شیشه مربا یکبار دیگر خوب تکان دهید و روی همه کاهوها بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را بین چهار بشقاب تقسیم نمایید.
6.نان های برشته شده را داغ روی کاهوها بچینید و بلافاصله با مقدار بیشتری نان فرانسوی سرو نمایید.