مواد لازم و ترکیبات

یک قاشق غذاخوری سرکه
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص
نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سالاد :
۱۲۵ تا ۱۵۰ گرم پاستا خشک فرمی، مانند پیچی یا پاپیونی
یک قاشق غذاخوری روغن
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
۲ قاشق چایخوری سس شیشه ای پستو
یک قاشق غذاخوری خامه ترش
۱۷۵ گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان
۱ تا ۲ ساقه کرفس
۱۲۵ گرم انگور سیاه (ترجیحاً دانه گرفته)
یک عدد هویج بزرگ، پاک شده
نمک و فلفل
برگ کرفس برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.برای تهیه سس تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
2.پاستا را در ظرف آب جوش و نمک به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. آن را آبکش کرده، بشویید، مجدد آبکش نمایید. پاستا را داخل یک کاسه ریخته و با یک قاشق غذاخوری سس مخلوط کرده و کنار بگذارید.
3.مایونز، سس پستو و خامه ترش را داخل یک کاسه تمیز با هم مخلوط نمایید. طبق ذائقه تان به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
4.مرغ را به تکه های باریک و کرفس را باریک و مورب خرد نمایید. مقداری انگور را برای تزیین نگه داشته و باقیمانده آن را از وسط نصف کنید و هسته آن را در آورید. هویج را رشته کنید.
5.مرغ، کرفس، نصفه های انگور، هویج و مایونز را به پاستای خنک شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
6.مخلوط پاستا و مرغ را در دو بشقاب مخصوص سرو بریزید. آن را با انگور سیاه باقیمانده و برگ کرفس تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

سالاد پاستا با مرغ غذای فوری و آسان است. پاستا یکی از غذاهای پرطرفدار در جهان است. اسپاگتی را در ظرف مناسب ریخته و بر روی آن نعنا، ریحان، پستهٔ خردشده و پنیر پارمزان بریزید و میل کنید.

 

پاستای ماهی کولی و اسفناج
پاستای ماهی کولی و اسفناج

روش تهیه انواع پاستا را از اینجا ببینید.