سالاد پاستا با مرغ غذای فوری و آسان است. پاستا یکی از غذاهای پرطرفدار در جهان است. اسپاگتی را در ظرف مناسب ریخته و بر روی آن نعنا، ریحان، پستهٔ خردشده و پنیر پارمزان بریزید و میل کنید.


| یک قاشق غذاخوری سرکه | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص | |
| نمک و فلفل | |
| مواد لازم برای تهیه سالاد : | |
| ۱۲۵ تا ۱۵۰ گرم پاستا خشک فرمی، مانند پیچی یا پاپیونی | |
| یک قاشق غذاخوری روغن | |
| ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز | |
| ۲ قاشق چایخوری سس شیشه ای پستو | |
| یک قاشق غذاخوری خامه ترش | |
| ۱۷۵ گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان | |
| ۱ تا ۲ ساقه کرفس | |
| ۱۲۵ گرم انگور سیاه (ترجیحاً دانه گرفته) | |
| یک عدد هویج بزرگ، پاک شده | |
| نمک و فلفل | |
| برگ کرفس برای تزیین |
| 1. | برای تهیه سس تمام مواد را با هم مخلوط کنید. |
| 2. | پاستا را در ظرف آب جوش و نمک به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. آن را آبکش کرده، بشویید، مجدد آبکش نمایید. پاستا را داخل یک کاسه ریخته و با یک قاشق غذاخوری سس مخلوط کرده و کنار بگذارید. |
| 3. | مایونز، سس پستو و خامه ترش را داخل یک کاسه تمیز با هم مخلوط نمایید. طبق ذائقه تان به آن نمک و فلفل اضافه کنید. |
| 4. | مرغ را به تکه های باریک و کرفس را باریک و مورب خرد نمایید. مقداری انگور را برای تزیین نگه داشته و باقیمانده آن را از وسط نصف کنید و هسته آن را در آورید. هویج را رشته کنید. |
| 5. | مرغ، کرفس، نصفه های انگور، هویج و مایونز را به پاستای خنک شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. |
| 6. | مخلوط پاستا و مرغ را در دو بشقاب مخصوص سرو بریزید. آن را با انگور سیاه باقیمانده و برگ کرفس تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
سالاد پاستا با مرغ غذای فوری و آسان است. پاستا یکی از غذاهای پرطرفدار در جهان است. اسپاگتی را در ظرف مناسب ریخته و بر روی آن نعنا، ریحان، پستهٔ خردشده و پنیر پارمزان بریزید و میل کنید.
