توصیه سرآشپز سالاد نخود
استفاده از نخود کنسرو شده به جای نخود خشک، زمان تهیه غذا را کوتاه تر می کند.

| ۴۰۰ گرم نخود کنسروی | |
| ۴ عدد هویج | |
| یک دسته پیازچه | |
| یک عدد خیار متوسط | |
| ½ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه | |
| ½ قاشق چایخوری نمک | |
| ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| یک عدد فلفل دلمه قرمز، خلال شده |
| 1. | نخودها را آبکش کنید و در یک کاسه سالاد بزرگ بریزید. |
| 2. | با یک چاقوی تیز پوست هویج ها را کنده و آنها را خلال کنید. |
| 3. | پیازچه ها را به خلال های کوچک و یک اندازه ببرید. |
| 4. | خیار را به تکه های کلفت و چهارگوش ببرید. |
| 5. | هویج ها، پیازچه ها و خیار را به نخود اضافه کنید و هم بزنید. |
| 6. | نمک، پودر فلفل سیاه و آب لیمو را اضافه کنید، به کمک دو قاشق به آرامی مواد سالاد را هم بزنید. |
| 7. | با یک چاقوی تیز، فلفل دلمه ای قرمز را به قطعات باریک خرد کنید. |
| 8. | خلال های فلفل قرمز را روی سالاد نخود منظم بچینید و سالاد را بلافاصله یا پس از سرد کردن در یخچال، سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سالاد نخود
استفاده از نخود کنسرو شده به جای نخود خشک، زمان تهیه غذا را کوتاه تر می کند.