مواد لازم و ترکیبات

۴۰۰ گرم نخود کنسروی
۴ عدد هویج
یک دسته پیازچه
یک عدد خیار متوسط
½ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
½ قاشق چایخوری نمک
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو
یک عدد فلفل دلمه قرمز، خلال شده

راهنمای دستور پخت

1.نخودها را آبکش کنید و در یک کاسه سالاد بزرگ بریزید.
2.با یک چاقوی تیز پوست هویج ها را کنده و آنها را خلال کنید.
3.پیازچه ها را به خلال های کوچک و یک اندازه ببرید.
4.خیار را به تکه های کلفت و چهارگوش ببرید.
5.هویج ها، پیازچه ها و خیار را به نخود اضافه کنید و هم بزنید.
6.نمک، پودر فلفل سیاه و آب لیمو را اضافه کنید، به کمک دو قاشق به آرامی مواد سالاد را هم بزنید.
7.با یک چاقوی تیز، فلفل دلمه ای قرمز را به قطعات باریک خرد کنید.
8.خلال های فلفل قرمز را روی سالاد نخود منظم بچینید و سالاد را بلافاصله یا پس از سرد کردن در یخچال، سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سالاد نخود

استفاده از نخود کنسرو شده به جای نخود خشک، زمان تهیه غذا را کوتاه تر می کند.