توصیه سرآشپز سالاد نخود
استفاده از نخود کنسرو شده به جای نخود خشک، زمان تهیه غذا را کوتاه تر می کند.
۴۰۰ گرم نخود کنسروی | |
۴ عدد هویج | |
یک دسته پیازچه | |
یک عدد خیار متوسط | |
½ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه | |
½ قاشق چایخوری نمک | |
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
یک عدد فلفل دلمه قرمز، خلال شده |
1. | نخودها را آبکش کنید و در یک کاسه سالاد بزرگ بریزید. |
2. | با یک چاقوی تیز پوست هویج ها را کنده و آنها را خلال کنید. |
3. | پیازچه ها را به خلال های کوچک و یک اندازه ببرید. |
4. | خیار را به تکه های کلفت و چهارگوش ببرید. |
5. | هویج ها، پیازچه ها و خیار را به نخود اضافه کنید و هم بزنید. |
6. | نمک، پودر فلفل سیاه و آب لیمو را اضافه کنید، به کمک دو قاشق به آرامی مواد سالاد را هم بزنید. |
7. | با یک چاقوی تیز، فلفل دلمه ای قرمز را به قطعات باریک خرد کنید. |
8. | خلال های فلفل قرمز را روی سالاد نخود منظم بچینید و سالاد را بلافاصله یا پس از سرد کردن در یخچال، سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سالاد نخود
استفاده از نخود کنسرو شده به جای نخود خشک، زمان تهیه غذا را کوتاه تر می کند.