مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان
یک عدد پیاز قرمز
روغن برای چرب کردن
یک عدد آواکادو، پوست کنده و هسته گرفته
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۱۲۵ میلی لیتر مایونز کم چرب
¼ قاشق چایخوری پودر چیلی
½ قاشق چایخوری فلفل
¼ قاشق چایخوری نمک
۴ عدد گوجه فرنگی، چهار قاچ
½ قرص نان گرد فوکاچیا با طعم گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده
برگ های سبز سالادی برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.با استفاده از یک کارد تیز مرغ را به قطعات باریک یک سانتیمتری خرد کنید.
2.پیاز را بدون اینکه ریشه آن را جدا کنید به ۸ قطعه تقسیم نمایید. پیاز و مرغ را زیر شیر آب سرد شسته و به روغن آغشته نمایید.
3.آواکادو و آب لیمو را با هم پوره کنید. مایونز را به پوره بیافزایید. پودر چیلی، فلفل و نمک را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
4.مرغ و پیاز را بر روی باربکیو قرار داده و هر طرف آنها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کباب کنید. مرغ، پیاز، گوجه و مخلوط آواکادو را با هم ترکیب کنید.
5.نان گرد را از وسط به دو نیم کرده و هر نیمه را مجدد نصف کنید تا ۴ عدد ¼ قرص نان داشته باشید. در هر برش نان از وسط یک شکاف افقی ایجاد کنید تا وسط نان باز شود. هر طرف نان ها را به مدت ۲ دقیقه بر روی باربیکیو برشته کنید.
6.مخلوط را با قاشق لای نان ها ریخته و با برگ های سبز سالاد سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه سالاد مرغ کبابی

به جای نان گرد فوکاچیا، می توانید سالاد را داخل نان گرد پیتا بریزید تا روی باربکیو گرم بماند.

طرز تهیه سالاد مرغ چینی را میتوانید اینجا ببینید.