توصیه سرآشپز در تهیه سالاد مرغ کبابی
به جای نان گرد فوکاچیا، می توانید سالاد را داخل نان گرد پیتا بریزید تا روی باربکیو گرم بماند.
۲ عدد سینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
یک عدد پیاز قرمز | |
روغن برای چرب کردن | |
یک عدد آواکادو، پوست کنده و هسته گرفته | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
۱۲۵ میلی لیتر مایونز کم چرب | |
¼ قاشق چایخوری پودر چیلی | |
½ قاشق چایخوری فلفل | |
¼ قاشق چایخوری نمک | |
۴ عدد گوجه فرنگی، چهار قاچ | |
½ قرص نان گرد فوکاچیا با طعم گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده | |
برگ های سبز سالادی برای سرو |
1. | با استفاده از یک کارد تیز مرغ را به قطعات باریک یک سانتیمتری خرد کنید. |
2. | پیاز را بدون اینکه ریشه آن را جدا کنید به ۸ قطعه تقسیم نمایید. پیاز و مرغ را زیر شیر آب سرد شسته و به روغن آغشته نمایید. |
3. | آواکادو و آب لیمو را با هم پوره کنید. مایونز را به پوره بیافزایید. پودر چیلی، فلفل و نمک را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. |
4. | مرغ و پیاز را بر روی باربکیو قرار داده و هر طرف آنها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه کباب کنید. مرغ، پیاز، گوجه و مخلوط آواکادو را با هم ترکیب کنید. |
5. | نان گرد را از وسط به دو نیم کرده و هر نیمه را مجدد نصف کنید تا ۴ عدد ¼ قرص نان داشته باشید. در هر برش نان از وسط یک شکاف افقی ایجاد کنید تا وسط نان باز شود. هر طرف نان ها را به مدت ۲ دقیقه بر روی باربیکیو برشته کنید. |
6. | مخلوط را با قاشق لای نان ها ریخته و با برگ های سبز سالاد سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در تهیه سالاد مرغ کبابی
به جای نان گرد فوکاچیا، می توانید سالاد را داخل نان گرد پیتا بریزید تا روی باربکیو گرم بماند.