مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان
۲ قاشق چایخوری سویا سس رقیق
یک قاشق چایخوری روغن کنجد یک قاشق چایخوری دانه کنجد
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۱۲۵ گرم جوانه لوبیا
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک حلقه شده
یک عدد هویج، خلالی خرد شده
۳ عدد بلال ریز مینیاتوری، خرد شده
پیاز کوهی مورب برش خورده و خلال هویج برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس :
۲ قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق
کمی روغن فلفل چیلی

راهنمای دستور پخت

1.سینه های مرغ را داخل ظرف کم عمقی قرار دهید.
2.سویا سس و روغن کنجد را مخلوط کرده و روی مرغ بریزید. دانه های کنجد را نیز روی مرغ ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا مواد به خورد هم بروند. مرتب آنها را زیر و رو کنید.
3.مرغ را از داخل مایه خواباندن بیرون آورید و با استفاده از چاقوی تیز گوشت ها را به برش های باریک خرد کنید.
4.روغن نباتی را در یک ماهیتابه بزرگ و یا وُک حرارت دهید.هر طرف مرغ رابه مدت ۴ تا ۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا کاملاً مغز پخت و طلایی رنگ شوند. مرغ ها را با یک قاشق سوراخ دار از وُک بیرون آورده، کنار بگذارید تا خنک شوند.
5.جوانه های لوبیا، فلفل دلمه ای، هویج و ذرت های کوچک را داخل وُک ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. مخلوط سبزیجات را با قاشق سوراخ دار از وُک خارج کرده، کنار بگذارید تا خنک شوند.
6.برای تهیه سس، سرکه، سویا سس رقیق و روغن فلفل چیلی را خوب با هم مخلوط کنید.
7.مرغ و سبزیجات را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید. سس را با قاشق روی آن ریخته و با پیازچه و هویج تزیین کنید.