
۲۲۵ گرم سینه مرغ، بدون پوست و استخوان | |
۲ قاشق چایخوری سویا سس رقیق | |
یک قاشق چایخوری روغن کنجد یک قاشق چایخوری دانه کنجد | |
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۱۲۵ گرم جوانه لوبیا | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و باریک حلقه شده | |
یک عدد هویج، خلالی خرد شده | |
۳ عدد بلال ریز مینیاتوری، خرد شده | |
پیاز کوهی مورب برش خورده و خلال هویج برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۲ قاشق غذاخوری سرکه | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق | |
کمی روغن فلفل چیلی |
1. | سینه های مرغ را داخل ظرف کم عمقی قرار دهید. |
2. | سویا سس و روغن کنجد را مخلوط کرده و روی مرغ بریزید. دانه های کنجد را نیز روی مرغ ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا مواد به خورد هم بروند. مرتب آنها را زیر و رو کنید. |
3. | مرغ را از داخل مایه خواباندن بیرون آورید و با استفاده از چاقوی تیز گوشت ها را به برش های باریک خرد کنید. |
4. | روغن نباتی را در یک ماهیتابه بزرگ و یا وُک حرارت دهید.هر طرف مرغ رابه مدت ۴ تا ۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا کاملاً مغز پخت و طلایی رنگ شوند. مرغ ها را با یک قاشق سوراخ دار از وُک بیرون آورده، کنار بگذارید تا خنک شوند. |
5. | جوانه های لوبیا، فلفل دلمه ای، هویج و ذرت های کوچک را داخل وُک ریخته و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. مخلوط سبزیجات را با قاشق سوراخ دار از وُک خارج کرده، کنار بگذارید تا خنک شوند. |
6. | برای تهیه سس، سرکه، سویا سس رقیق و روغن فلفل چیلی را خوب با هم مخلوط کنید. |
7. | مرغ و سبزیجات را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید. سس را با قاشق روی آن ریخته و با پیازچه و هویج تزیین کنید. |