مواد لازم و ترکیبات

۷۵۰ گرم سیب زمینی با پوست، تمیز شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و نصف شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و نصف شده
۲ عدد کدوسبز، ورقه شده
یک عدد پیاز کوچک، باریک ورقه شده
۳ عدد گوجه فرنگی، ورقه شده
۳۵۰ گرم مرغ پخته، ورقه شده
پیاز کوهی تازه، ساطوری شده برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس ماست :
۱۵۰ گرم ماست کم چرب طبیعی
۳ قاشق غذاخوری مایونز کم چرب
یک قاشق غذاخوری پیاز کوهی تازه، ساطوری شده
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه بزرگ آب سرد قرار داده و روی حرارت بگذارید. پس از به جوش آمدن آب، حرارت زیر قابلمه را کم کنید. درب ظرف را ببندید و سیب زمینی ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند.
2.در همین فاصله، فلفل دلمه ای های نصفه را از سمتی که برش خورده اند، زیر حرارت گریل از قبل گرم شده ،کباب کنید تا پوست آنها تغییر رنگ داده و شروع به نیم سوز شدن کنند.
3.فلفل ها را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس پوست آنها را کنده و گوشتشان را ورقه کنید. فلفل آماده را کنار بگذارید.
4.کدو را در آبی که مقدار کمی نمک دارد به مدت ۳ دقیقه بپزید.
5.کدو را زیر شیر آب سرد بگیرید تا خنک شود. سپس آن را کنار بگذارید.
6.برای تهیه سس، ماست، مایونز و پیاز کوهی ساطوری را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل کافی به آن بزنید.
7.سیب زمینی را آبکش، خنک و ورقه کنید. آنها را داخل سس ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. آنها را بین ۴ ظرف پذیرایی تقسیم کنید.
8.بر روی هر بشقاب را با ¼ ورقه های فلفل و کدوی پخته بپوشانید. لایه بعدی را با ورقه های پیاز و گوجه ادامه دهید، سپس ورقه های مرغ را بر روی هر ظرف پذیرایی بگذارید. سالاد را با پیاز کوهی ساطوری تزیین کرده و سرو نمایید.