
۷۵۰ گرم سیب زمینی با پوست، تمیز شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و نصف شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و نصف شده | |
۲ عدد کدوسبز، ورقه شده | |
یک عدد پیاز کوچک، باریک ورقه شده | |
۳ عدد گوجه فرنگی، ورقه شده | |
۳۵۰ گرم مرغ پخته، ورقه شده | |
پیاز کوهی تازه، ساطوری شده برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه سس ماست : | |
۱۵۰ گرم ماست کم چرب طبیعی | |
۳ قاشق غذاخوری مایونز کم چرب | |
یک قاشق غذاخوری پیاز کوهی تازه، ساطوری شده | |
نمک و فلفل |
1. | سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه بزرگ آب سرد قرار داده و روی حرارت بگذارید. پس از به جوش آمدن آب، حرارت زیر قابلمه را کم کنید. درب ظرف را ببندید و سیب زمینی ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. |
2. | در همین فاصله، فلفل دلمه ای های نصفه را از سمتی که برش خورده اند، زیر حرارت گریل از قبل گرم شده ،کباب کنید تا پوست آنها تغییر رنگ داده و شروع به نیم سوز شدن کنند. |
3. | فلفل ها را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس پوست آنها را کنده و گوشتشان را ورقه کنید. فلفل آماده را کنار بگذارید. |
4. | کدو را در آبی که مقدار کمی نمک دارد به مدت ۳ دقیقه بپزید. |
5. | کدو را زیر شیر آب سرد بگیرید تا خنک شود. سپس آن را کنار بگذارید. |
6. | برای تهیه سس، ماست، مایونز و پیاز کوهی ساطوری را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل کافی به آن بزنید. |
7. | سیب زمینی را آبکش، خنک و ورقه کنید. آنها را داخل سس ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. آنها را بین ۴ ظرف پذیرایی تقسیم کنید. |
8. | بر روی هر بشقاب را با ¼ ورقه های فلفل و کدوی پخته بپوشانید. لایه بعدی را با ورقه های پیاز و گوجه ادامه دهید، سپس ورقه های مرغ را بر روی هر ظرف پذیرایی بگذارید. سالاد را با پیاز کوهی ساطوری تزیین کرده و سرو نمایید. |