توصیه سرآشپز در پخت سالاد مرغ والدُرف
می توانید برای ملایم تر شدن طعم سالاد، پیازچه را جایگزین پیاز شالوت نمایید. برای این کار پیازچه ها را پاک کرده و باریک حلقه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع غذا با مرغ را اینجا ببینید.
۵۰۰ گرم سیب قرمز، نگینی خرد شده | |
۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه | |
۱۵۰ میلی لیتر مایونز کم چرب | |
یک عدد مغز کرفس | |
۴ عدد پیاز شالوت، حلقه شده | |
یک حبه سیر، له شده | |
۹۰ گرم مغز گردو، خرد شده | |
۵۰۰ گرم گوشت مرغ پخته، مکعبی خرد شده | |
یک عدد مغز کاهو | |
فلفل | |
برش های سیب و مغز گردو برای تزیین |
1. | سیب ها را به همراه آب لیمو و یک قاشق غذاخوری مایونز در کاسه ای بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمان نیاز کنار بگذارید. |
2. | مغز کرفس را باریک ورقه کرده، به همراه پیاز شالوت، سیر و مغز گردو به مخلوط سیب اضافه نموده و آنها را خوب مخلوط نمایید. سپس باقیمانده سس مایونز را بیافزایید و مواد را کاملاً با هم ترکیب کنید. |
3. | مرغ را افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید. |
4. | کف یک کاسه شیشه ای و یا ظرف مخصوص پذیرایی یک ردیف برگ کاهو بچینید. |
5. | سالاد مرغ را در قسمت وسط آن بریزید و روی آن فلفل پاشیده و با برش های سیب و مغز گردو تزیین نمایید. |
توصیه سرآشپز در پخت سالاد مرغ والدُرف
می توانید برای ملایم تر شدن طعم سالاد، پیازچه را جایگزین پیاز شالوت نمایید. برای این کار پیازچه ها را پاک کرده و باریک حلقه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع غذا با مرغ را اینجا ببینید.