مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم سیب قرمز، نگینی خرد شده
۳ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
۱۵۰ میلی لیتر مایونز کم چرب
یک عدد مغز کرفس
۴ عدد پیاز شالوت، حلقه شده
یک حبه سیر، له شده
۹۰ گرم مغز گردو، خرد شده
۵۰۰ گرم گوشت مرغ پخته، مکعبی خرد شده
یک عدد مغز کاهو
فلفل
برش های سیب و مغز گردو برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.سیب ها را به همراه آب لیمو و یک قاشق غذاخوری مایونز در کاسه ای بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمان نیاز کنار بگذارید.
2.مغز کرفس را باریک ورقه کرده، به همراه پیاز شالوت، سیر و مغز گردو به مخلوط سیب اضافه نموده و آنها را خوب مخلوط نمایید. سپس باقیمانده سس مایونز را بیافزایید و مواد را کاملاً با هم ترکیب کنید.
3.مرغ را افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
4.کف یک کاسه شیشه ای و یا ظرف مخصوص پذیرایی یک ردیف برگ کاهو بچینید.
5.سالاد مرغ را در قسمت وسط آن بریزید و روی آن فلفل پاشیده و با برش های سیب و مغز گردو تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز در پخت سالاد مرغ والدُرف

می توانید برای ملایم تر شدن طعم سالاد، پیازچه را جایگزین پیاز شالوت نمایید. برای این کار پیازچه ها را پاک کرده و باریک حلقه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع غذا با مرغ را اینجا ببینید.