مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
۷۵ میلی لیتر سرکه ژاپنی
۷۵ میلی لیتر سویا سس رقیق
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری خردل
۲۵۰ گرم نودل تخم مرغی
۲۵۰ گرم جوانه لوبیا
۲۵۰ گرم کلم چینی، رشته شده
۲ عدد پیازچه، حلقه شده
۱۲۵ گرم قارچ، ورقه شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز تازه، باریک ورقه شده برای تزیین

طرز تهیه

1.سینه های بدون استخوان مرغ را بین دو ورقه از سلفون قرار داده و با استفاده از وردنه یا بیفتک کوب بکوبید تا ضخامت یکدست پیدا کنند.
2.مرغ را بر روی ظرف مخصوص کباب قرار دهید. سویا سس را با قلم موی مخصوص آشپزخانه بر روی مرغ ها بمالید.
3.مرغ را در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
4.مرغ را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا به آرامی خنک شود.
5.روغن کنجد و روغن زیتون را با خردل مخلوط نمایید.
6.نودل را طبق دستور پخت روی پاکت آن بپزید. آن را زیر شیر آب سرد شسته و آبکش کنید.
7.نودل را داخل سس بغلطانید تا کاملاً به مواد آغشته شود.
8.جوانه لوبیا، کلم چینی، پیازچه و قارچ ها را با نودل مخلوط کنید.
9.مرغ پخته را بارک خرد کنید و به نودل بیافزایید. سالاد آماده را با برش های فلفل چیلی تزیین نموده و سرو نمایید.