
۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان | |
۷۵ میلی لیتر سرکه ژاپنی | |
۷۵ میلی لیتر سویا سس رقیق | |
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک قاشق غذاخوری خردل | |
۲۵۰ گرم نودل تخم مرغی | |
۲۵۰ گرم جوانه لوبیا | |
۲۵۰ گرم کلم چینی، رشته شده | |
۲ عدد پیازچه، حلقه شده | |
۱۲۵ گرم قارچ، ورقه شده | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز تازه، باریک ورقه شده برای تزیین |
1. | سینه های بدون استخوان مرغ را بین دو ورقه از سلفون قرار داده و با استفاده از وردنه یا بیفتک کوب بکوبید تا ضخامت یکدست پیدا کنند. |
2. | مرغ را بر روی ظرف مخصوص کباب قرار دهید. سویا سس را با قلم موی مخصوص آشپزخانه بر روی مرغ ها بمالید. |
3. | مرغ را در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. |
4. | مرغ را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا به آرامی خنک شود. |
5. | روغن کنجد و روغن زیتون را با خردل مخلوط نمایید. |
6. | نودل را طبق دستور پخت روی پاکت آن بپزید. آن را زیر شیر آب سرد شسته و آبکش کنید. |
7. | نودل را داخل سس بغلطانید تا کاملاً به مواد آغشته شود. |
8. | جوانه لوبیا، کلم چینی، پیازچه و قارچ ها را با نودل مخلوط کنید. |
9. | مرغ پخته را بارک خرد کنید و به نودل بیافزایید. سالاد آماده را با برش های فلفل چیلی تزیین نموده و سرو نمایید. |