
| ۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان | |
| ۷۵ میلی لیتر سرکه ژاپنی | |
| ۷۵ میلی لیتر سویا سس رقیق | |
| یک قاشق غذاخوری روغن کنجد | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک قاشق غذاخوری خردل | |
| ۲۵۰ گرم نودل تخم مرغی | |
| ۲۵۰ گرم جوانه لوبیا | |
| ۲۵۰ گرم کلم چینی، رشته شده | |
| ۲ عدد پیازچه، حلقه شده | |
| ۱۲۵ گرم قارچ، ورقه شده | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز تازه، باریک ورقه شده برای تزیین |
| 1. | سینه های بدون استخوان مرغ را بین دو ورقه از سلفون قرار داده و با استفاده از وردنه یا بیفتک کوب بکوبید تا ضخامت یکدست پیدا کنند. |
| 2. | مرغ را بر روی ظرف مخصوص کباب قرار دهید. سویا سس را با قلم موی مخصوص آشپزخانه بر روی مرغ ها بمالید. |
| 3. | مرغ را در فری که از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. |
| 4. | مرغ را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا به آرامی خنک شود. |
| 5. | روغن کنجد و روغن زیتون را با خردل مخلوط نمایید. |
| 6. | نودل را طبق دستور پخت روی پاکت آن بپزید. آن را زیر شیر آب سرد شسته و آبکش کنید. |
| 7. | نودل را داخل سس بغلطانید تا کاملاً به مواد آغشته شود. |
| 8. | جوانه لوبیا، کلم چینی، پیازچه و قارچ ها را با نودل مخلوط کنید. |
| 9. | مرغ پخته را بارک خرد کنید و به نودل بیافزایید. سالاد آماده را با برش های فلفل چیلی تزیین نموده و سرو نمایید. |
