توصیه سرآشپز
۲ قاشق غذاخوری زرد آلوی تازه و ۲ قاشق غذاخوری خلال بادام را در مرحله ۴ به سس اضافه کنید.

| ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۹۰۰ گرم مرغ، مکعبی شده | |
| ۱۲۵ گرم ژامبون، بدون پوست و مکعبی شده | |
| ۱۲ عدد پیاز شالوت | |
| ۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
| یک قاشق غذاخوری پودر کاری ملایم | |
| ۳۰۰ میلی لیتر مایونز | |
| یک قاشق غذاخوری عسل رقیق | |
| یک قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده | |
| فلفل | |
| ۹۰ گرم انگور سیاه بیدانه، چهار قاچ شده | |
| برنج زعفرانی خنک برای سرو |
| 1. | روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ حرارت داده و مرغ، ژامبون، پیاز شالوت، سیر و پودر کاری را به آن اضافه کنید. به مدت ۱۵ دقیقه این مواد را به آرامی بپزید. |
| 2. | مخلوط پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید. |
| 3. | بعد از اینکه مخلوط به طور کامل خنک شد، طبق ذائقه تان به آن فلفل بزنید. |
| 4. | مایونز را با مقدار کمی عسل مخلوط کنید، سپس جعفری خرد شده را به آن بیافزایید. مرغ را داخل این مخلوط بخیسانید. |
| 5. | مخلوط را داخل یک ظرف مخصوص پذیرایی گود قرار داده، با انگور تزیین کرده و به همراه برنج زعفرانی سرد سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
۲ قاشق غذاخوری زرد آلوی تازه و ۲ قاشق غذاخوری خلال بادام را در مرحله ۴ به سس اضافه کنید.