توصیه سرآشپز
۲ قاشق غذاخوری زرد آلوی تازه و ۲ قاشق غذاخوری خلال بادام را در مرحله ۴ به سس اضافه کنید.
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۹۰۰ گرم مرغ، مکعبی شده | |
۱۲۵ گرم ژامبون، بدون پوست و مکعبی شده | |
۱۲ عدد پیاز شالوت | |
۲ حبه سیر، کوبیده شده | |
یک قاشق غذاخوری پودر کاری ملایم | |
۳۰۰ میلی لیتر مایونز | |
یک قاشق غذاخوری عسل رقیق | |
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده | |
فلفل | |
۹۰ گرم انگور سیاه بیدانه، چهار قاچ شده | |
برنج زعفرانی خنک برای سرو |
1. | روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ حرارت داده و مرغ، ژامبون، پیاز شالوت، سیر و پودر کاری را به آن اضافه کنید. به مدت ۱۵ دقیقه این مواد را به آرامی بپزید. |
2. | مخلوط پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید. |
3. | بعد از اینکه مخلوط به طور کامل خنک شد، طبق ذائقه تان به آن فلفل بزنید. |
4. | مایونز را با مقدار کمی عسل مخلوط کنید، سپس جعفری خرد شده را به آن بیافزایید. مرغ را داخل این مخلوط بخیسانید. |
5. | مخلوط را داخل یک ظرف مخصوص پذیرایی گود قرار داده، با انگور تزیین کرده و به همراه برنج زعفرانی سرد سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
۲ قاشق غذاخوری زرد آلوی تازه و ۲ قاشق غذاخوری خلال بادام را در مرحله ۴ به سس اضافه کنید.