مواد لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۹۰۰ گرم مرغ، مکعبی شده
۱۲۵ گرم ژامبون، بدون پوست و مکعبی شده
۱۲ عدد پیاز شالوت
۲ حبه سیر، کوبیده شده
یک قاشق غذاخوری پودر کاری ملایم
۳۰۰ میلی لیتر مایونز
یک قاشق غذاخوری عسل رقیق
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
فلفل
۹۰ گرم انگور سیاه بیدانه، چهار قاچ شده
برنج زعفرانی خنک برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ حرارت داده و مرغ، ژامبون، پیاز شالوت، سیر و پودر کاری را به آن اضافه کنید. به مدت ۱۵ دقیقه این مواد را به آرامی بپزید.
2.مخلوط پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید.
3.بعد از اینکه مخلوط به طور کامل خنک شد، طبق ذائقه تان به آن فلفل بزنید.
4.مایونز را با مقدار کمی عسل مخلوط کنید، سپس جعفری خرد شده را به آن بیافزایید. مرغ را داخل این مخلوط بخیسانید.
5.مخلوط را داخل یک ظرف مخصوص پذیرایی گود قرار داده، با انگور تزیین کرده و به همراه برنج زعفرانی سرد سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

۲ قاشق غذاخوری زرد آلوی تازه و ۲ قاشق غذاخوری خلال بادام را در مرحله ۴ به سس اضافه کنید.