توصیه سرآشپز در دستور سالاد مرغ با انگور
برای اینکه زمان کمتری صرف تهیه سالاد شود، از انگور بیدانه استفاده نمایید.
بیشتر بخوانید : برای تهیه سالاد مرغ اندونزی اینجا کلیک کنید.
۵۰۰ گرم سینه مرغ پخته، بدون پوست و استخوان | |
۲ عدد ساقه کرفس، باریک خرد شده | |
۲۵۰ گرم انگور سیاه | |
۶۰ گرم بادام نصف شده، تفت داده | |
مقداری فلفل پاپریکا | |
شاخه گشنیز یا جعفری برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه سس کاری : | |
۱۵۰ میلی لیتر مایونز کم چرب | |
۱۲۵ گرم خامه ترش طبیعی کم چرب | |
یک قاشق غذاخوری عسل خالص | |
یک قاشق غذاخوری خمیر کاری |
1. | مرغ را به تکه های درشت خرد کرده و به همراه کرفس خرد شده داخل کاسه بریزید. |
2. | انگورها را از وسط به دو نیم کرده، هسته آن را خارج کنید و درون کاسه بریزید. |
3. | برای تهیه سس کاری، مایونز، خامه ترش، عسل و خمیر کاری را با هم مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند. |
4. | سس را بر روی سالاد ریخته و کاملاً با هم مخلوط کنید، دقت کنیدکه مرغ و انگور به طور کامل به سس آغشته شوند. |
5. | سالاد آماده را داخل یک کاسه نیمه گود ریخته و بادام های نصف شده و پاپریکا را بر روی آن بریزید. |
6. | سالاد را داخل کاسه یا بشقاب های جداگانه سرو نمایید. روی آن را با شاخه جفری یا گشنیز تزیین کنید. |
توصیه سرآشپز در دستور سالاد مرغ با انگور
برای اینکه زمان کمتری صرف تهیه سالاد شود، از انگور بیدانه استفاده نمایید.
بیشتر بخوانید : برای تهیه سالاد مرغ اندونزی اینجا کلیک کنید.