مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم سینه مرغ پخته، بدون پوست و استخوان
۲ عدد ساقه کرفس، باریک خرد شده
۲۵۰ گرم انگور سیاه
۶۰ گرم بادام نصف شده، تفت داده
مقداری فلفل پاپریکا
شاخه گشنیز یا جعفری برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس کاری :
۱۵۰ میلی لیتر مایونز کم چرب
۱۲۵ گرم خامه ترش طبیعی کم چرب
یک قاشق غذاخوری عسل خالص
یک قاشق غذاخوری خمیر کاری

راهنمای دستور پخت

1.مرغ را به تکه های درشت خرد کرده و به همراه کرفس خرد شده داخل کاسه بریزید.
2.انگورها را از وسط به دو نیم کرده، هسته آن را خارج کنید و درون کاسه بریزید.
3.برای تهیه سس کاری، مایونز، خامه ترش، عسل و خمیر کاری را با هم مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.
4.سس را بر روی سالاد ریخته و کاملاً با هم مخلوط کنید، دقت کنیدکه مرغ و انگور به طور کامل به سس آغشته شوند.
5.سالاد آماده را داخل یک کاسه نیمه گود ریخته و بادام های نصف شده و پاپریکا را بر روی آن بریزید.
6.سالاد را داخل کاسه یا بشقاب های جداگانه سرو نمایید. روی آن را با شاخه جفری یا گشنیز تزیین کنید.

توصیه سرآشپز در دستور سالاد مرغ با انگور

برای اینکه زمان کمتری صرف تهیه سالاد شود، از انگور بیدانه استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید : برای تهیه سالاد مرغ اندونزی اینجا کلیک کنید.