توصیه سرآشپز
می توان آناناس کنسروی کم شیرین را به جای تازه آن به کار برد. در صورتی که کنسرو شیرین آن موجود بود، آن را آبکش کرده و زیر شیر آب سرد بشویید، سپس در غذا به کار ببرید.
۴ عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده | |
۳۰۰ گرم آناناس تازه، مکعبی خرد شده | |
۲ عدد هویج، رنده شده | |
۱۷۵ گرم جوانه لوبیا | |
یک دسته پیازچه، خرد شده | |
یک عدد کدو بزرگ، چوب کبریتی خلال شده | |
۳ ساقه کرفس، چوب کبریتی خلال شده | |
۱۷۵ گرم بادام زمینی، بدون نمک | |
۲ عدد فیله سینه مرغ پخته، در حدود ۱۲۵ گرم، خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه سس: | |
۶ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی | |
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ قاشق غذاخوری سویا سس ۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز، خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد | |
۴ قاشق چایخوری آب لیمو ترش |
1. | سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. |
2. | سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید. |
3. | آناناس، هویج، جوانه لوبیا، پیازچه، کدو، کرفس، بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. |
4. | برای تهیه سس، کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده، به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید. |
5. | فلفل چیلی قرمز، روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. |
6. | سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود. سالاد را با برش های لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
می توان آناناس کنسروی کم شیرین را به جای تازه آن به کار برد. در صورتی که کنسرو شیرین آن موجود بود، آن را آبکش کرده و زیر شیر آب سرد بشویید، سپس در غذا به کار ببرید.