توصیه سرآشپز
می توان آناناس کنسروی کم شیرین را به جای تازه آن به کار برد. در صورتی که کنسرو شیرین آن موجود بود، آن را آبکش کرده و زیر شیر آب سرد بشویید، سپس در غذا به کار ببرید.

| ۴ عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده | |
| ۳۰۰ گرم آناناس تازه، مکعبی خرد شده | |
| ۲ عدد هویج، رنده شده | |
| ۱۷۵ گرم جوانه لوبیا | |
| یک دسته پیازچه، خرد شده | |
| یک عدد کدو بزرگ، چوب کبریتی خلال شده | |
| ۳ ساقه کرفس، چوب کبریتی خلال شده | |
| ۱۷۵ گرم بادام زمینی، بدون نمک | |
| ۲ عدد فیله سینه مرغ پخته، در حدود ۱۲۵ گرم، خرد شده | |
| مواد لازم برای تهیه سس: | |
| ۶ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی | |
| ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ قاشق غذاخوری سویا سس ۲ قاشق غذاخوری سویا سس | |
| یک عدد فلفل چیلی قرمز، خرد شده | |
| ۲ قاشق چایخوری روغن کنجد | |
| ۴ قاشق چایخوری آب لیمو ترش |
| 1. | سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. |
| 2. | سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید. |
| 3. | آناناس، هویج، جوانه لوبیا، پیازچه، کدو، کرفس، بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. |
| 4. | برای تهیه سس، کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده، به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید. |
| 5. | فلفل چیلی قرمز، روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. |
| 6. | سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود. سالاد را با برش های لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
می توان آناناس کنسروی کم شیرین را به جای تازه آن به کار برد. در صورتی که کنسرو شیرین آن موجود بود، آن را آبکش کرده و زیر شیر آب سرد بشویید، سپس در غذا به کار ببرید.