مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده
۳۰۰ گرم آناناس تازه، مکعبی خرد شده
۲ عدد هویج، رنده شده
۱۷۵ گرم جوانه لوبیا
یک دسته پیازچه، خرد شده
یک عدد کدو بزرگ، چوب کبریتی خلال شده
۳ ساقه کرفس، چوب کبریتی خلال شده
۱۷۵ گرم بادام زمینی، بدون نمک
۲ عدد فیله سینه مرغ پخته، در حدود ۱۲۵ گرم، خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس:
۶ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری سویا سس ۲ قاشق غذاخوری سویا سس
یک عدد فلفل چیلی قرمز، خرد شده
۲ قاشق چایخوری روغن کنجد
۴ قاشق چایخوری آب لیمو ترش

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
2.سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید.
3.آناناس، هویج، جوانه لوبیا، پیازچه، کدو، کرفس، بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
4.برای تهیه سس، کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده، به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید.
5.فلفل چیلی قرمز، روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
6.سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود. سالاد را با برش های لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

می توان آناناس کنسروی کم شیرین را به جای تازه آن به کار برد. در صورتی که کنسرو شیرین آن موجود بود، آن را آبکش کرده و زیر شیر آب سرد بشویید، سپس در غذا به کار ببرید.