مواد لازم و ترکیبات

۵۰ گرم قارچ
۱۰۰ گرم برگ جوان اسفناج، شسته شده
۷۵ گرم برگ کاسنی قرمز، رشته شده
۱۰۰ گرم سینه مرغ پخته
۵۰ گرم ژامبون
مواد لازم برای تهیه سس :
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
پوست رنده شده ی ½ پرتقال بعلاوه آب یک عدد پرتقال
یک قاشق غذاخوری ماست طبیعی

راهنمای دستور پخت

1.با یک پارچه نمدار قارچ ها را تمیز کنید تا خاک و شن آنها تمیز شود.
2.به آرامی اسفناج و کاسنی قرمز را داخل یک کاسه مخصوص سالاد با هم مخلوط کنید.
3.با استفاده از یک کارد تیز، قارچ های تمیز شده را باریک ورقه کرده و به کاسه حاوی اسفناج و کاسنی که آماده اضافه شدن مابقی مواد می باشند، بیافزایید.
4.مرغ و ژامبون را با دست ریش کرده و به کاسه سالاد بیافزایید و با مواد مخلوط کنید.
5.برای تهیه سس، روغن زیتون، پوست و آب پرتقال و ماست را داخل یک بطری درب دار بریزید. بطری را تکان دهید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
6.ماست و سس پرتقال را بر روی سالاد ریخته و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. آن را داخل کاسه یا بشقاب پذیرایی سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در سالاد مرغ اسفناج

اسفناج خام بسیار لذیذ می باشد. اسفناج خام را در سالادی که با ژامبون تزیین شده و به همراه نان ترد کروتُن با طعم سیر، سرو نمایید. برگ های جوان اسفناج طعم تند و تیزی دارند.

طرز تهیه سالاد مرغ کبابی را از اینجا ببینید.