توصیه سرآشپز در سالاد مرغ اسفناج
اسفناج خام بسیار لذیذ می باشد. اسفناج خام را در سالادی که با ژامبون تزیین شده و به همراه نان ترد کروتُن با طعم سیر، سرو نمایید. برگ های جوان اسفناج طعم تند و تیزی دارند.
۵۰ گرم قارچ | |
۱۰۰ گرم برگ جوان اسفناج، شسته شده | |
۷۵ گرم برگ کاسنی قرمز، رشته شده | |
۱۰۰ گرم سینه مرغ پخته | |
۵۰ گرم ژامبون | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
پوست رنده شده ی ½ پرتقال بعلاوه آب یک عدد پرتقال | |
یک قاشق غذاخوری ماست طبیعی |
1. | با یک پارچه نمدار قارچ ها را تمیز کنید تا خاک و شن آنها تمیز شود. |
2. | به آرامی اسفناج و کاسنی قرمز را داخل یک کاسه مخصوص سالاد با هم مخلوط کنید. |
3. | با استفاده از یک کارد تیز، قارچ های تمیز شده را باریک ورقه کرده و به کاسه حاوی اسفناج و کاسنی که آماده اضافه شدن مابقی مواد می باشند، بیافزایید. |
4. | مرغ و ژامبون را با دست ریش کرده و به کاسه سالاد بیافزایید و با مواد مخلوط کنید. |
5. | برای تهیه سس، روغن زیتون، پوست و آب پرتقال و ماست را داخل یک بطری درب دار بریزید. بطری را تکان دهید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. |
6. | ماست و سس پرتقال را بر روی سالاد ریخته و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. آن را داخل کاسه یا بشقاب پذیرایی سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در سالاد مرغ اسفناج
اسفناج خام بسیار لذیذ می باشد. اسفناج خام را در سالادی که با ژامبون تزیین شده و به همراه نان ترد کروتُن با طعم سیر، سرو نمایید. برگ های جوان اسفناج طعم تند و تیزی دارند.