سالاد ماهی تن به سبک نیس فرانسه

۴ عدد تخم مرغ | |
۴۵۰ گرم سیب زمینی تازه | |
۱۱۵ گرم باقلای سبز، پاک شده و لپه شده | |
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون، بعلاوه مقداری بیشتر برای چرب کردن ماهی | |
۲ عدد استیک ماهی تن هر کدام به وزن ۱۷۵ گرم | |
یک حبه سیر، له شده | |
½۱ قاشق چایخوری خردل | |
۲ قاشق چایخوری آب لیمو | |
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه خردشده | |
۲ عدد کاهوی کوچک | |
۲۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز گیلاسی | |
۱۷۵ گرم خیار پوست کنده، از طول دو نیم شده و خرد شده | |
۵۰ گرم زیتون سیاه بی هسته | |
۵۰ گرم ماهی کولی کنسرو شده در روغن، آبکش شده | |
نمک و فلفل |
1. | آب را در قابلمه کوچکی به جوش آورید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و از زمانیکه آب دوباره به جوش بیاید، ۷ تا ۹ دقیقه آنها را بپزید. ۷ دقیقه برای تخم مرغ نیم پز و ۹ دقیقه برای تخم مرغ کاملاً سفت، کافی است. سپس آنها را از آب جوش خارج کرده و زیر شیر آب سرد بگیرید و قابلمه را کنار بگذارید. |
2. | سیب زمینی ها را در آب جوش و کمی نمک، به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا نرم شوند. ۳ دقیقه قبل از اتمام مدت پخت، باقلا ها را نیز اضافه کرده و پس از جوشیدن، همراه سیب زمینی ها با هم آبکش کرده و زیر شیر آب سرد بگیرید تا باطراوت بمانند. |
3. | استیک ماهی تن را بشویید و خشک کنید. سپس با قلم موی مخصوص روغن زیتون روی آن بمالید ونمک و فلفل بزنید. در یک قابلمه شیاردار مخصوص کباب کردن هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید تا نرم شود ولی وسطش صورتی باقی بماند. آنها را گوشه ای کنار بگذارید. |
4. | برای تهیه سس روی سالاد، سیر، خردل، آب لیمو، ریحان بازل و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و با روغن زیتون خوب هم بزنید. |
5. | برای یکی کردن مواد سالاد، برگ های کاهو را از هم جدا کرده و به اندازه بزرگ تکه کنید. سپس آنها را داخل بشقاب های پذیرایی تقسیم کنید. سیب زمینی و باقلاهای پخته شده را همراه گوجه فرنگی، خیار و زیتون روی کاهوها قرار دهید، کمی با یکدیگر مخلوط کنید. تخم مرغ ها را پوست بگیرید و از طول چهار قاچ کرده و روی مواد سالاد بگذارید. فیله های ماهی کولی را روی مواد پخش کنید. |
6. | گوشت ماهی تن را که حرارت داده و کنار گذاشته بودید، ورقه کرده و از هم جدا کنید. روی سالاد بچینید. سپس سس مخصوص را که در مرحله ۴ آماده کرده اید، روی همه سالاد ریخته و بلافاصله سرو نمایید. |