مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد تخم مرغ
۴۵۰ گرم سیب زمینی تازه
۱۱۵ گرم باقلای سبز، پاک شده و لپه شده
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون، بعلاوه مقداری بیشتر برای چرب کردن ماهی
۲ عدد استیک ماهی تن هر کدام به وزن ۱۷۵ گرم
یک حبه سیر، له شده
½۱ قاشق چایخوری خردل
۲ قاشق چایخوری آب لیمو
۲ قاشق غذاخوری ریحان بازل تازه خردشده
۲ عدد کاهوی کوچک
۲۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز گیلاسی
۱۷۵ گرم خیار پوست کنده، از طول دو نیم شده و خرد شده
۵۰ گرم زیتون سیاه بی هسته
۵۰ گرم ماهی کولی کنسرو شده در روغن، آبکش شده
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.آب را در قابلمه کوچکی به جوش آورید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و از زمانیکه آب دوباره به جوش بیاید، ۷ تا ۹ دقیقه آنها را بپزید. ۷ دقیقه برای تخم مرغ نیم پز و ۹ دقیقه برای تخم مرغ کاملاً سفت، کافی است. سپس آنها را از آب جوش خارج کرده و زیر شیر آب سرد بگیرید و قابلمه را کنار بگذارید.
2.سیب زمینی ها را در آب جوش و کمی نمک، به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا نرم شوند. ۳ دقیقه قبل از اتمام مدت پخت، باقلا ها را نیز اضافه کرده و پس از جوشیدن، همراه سیب زمینی ها با هم آبکش کرده و زیر شیر آب سرد بگیرید تا باطراوت بمانند.
3.استیک ماهی تن را بشویید و خشک کنید. سپس با قلم موی مخصوص روغن زیتون روی آن بمالید ونمک و فلفل بزنید. در یک قابلمه شیاردار مخصوص کباب کردن هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید تا نرم شود ولی وسطش صورتی باقی بماند. آنها را گوشه ای کنار بگذارید.
4.برای تهیه سس روی سالاد، سیر، خردل، آب لیمو، ریحان بازل و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و با روغن زیتون خوب هم بزنید.
5.برای یکی کردن مواد سالاد، برگ های کاهو را از هم جدا کرده و به اندازه بزرگ تکه کنید. سپس آنها را داخل بشقاب های پذیرایی تقسیم کنید. سیب زمینی و باقلاهای پخته شده را همراه گوجه فرنگی، خیار و زیتون روی کاهوها قرار دهید، کمی با یکدیگر مخلوط کنید. تخم مرغ ها را پوست بگیرید و از طول چهار قاچ کرده و روی مواد سالاد بگذارید. فیله های ماهی کولی را روی مواد پخش کنید.
6.گوشت ماهی تن را که حرارت داده و کنار گذاشته بودید، ورقه کرده و از هم جدا کنید. روی سالاد بچینید. سپس سس مخصوص را که در مرحله ۴ آماده کرده اید، روی همه سالاد ریخته و بلافاصله سرو نمایید.