مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم سیب زمینی
یک عدد کاهو (از انواع کاهوهای برگ ریز و رنگی)
یک عدد فلفل دلمه ای سبز خلال شده
۱۷۵ گرم سوسیس خرد شده
یک عدد پیاز قرمز، دو نیم شده و خلال شده
۱۲۵ گرم گوجه فرنگی خشک، خلال شده
۲ قاشق غذاخوری برگ ریحان بازل تازه، خلال شده
مواد لازم برای تهیه سس روی سالاد :
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.سیب زمینی ها را در ظرفی پر از آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته و نرم شوند. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
2.کف دیس پذیرایی را با برگ کاهوهای متنوع بپوشانید.
3.سیب زمینی ها را پس از خنک شدن، ورقه کرده و روی کاهوها بچینید. سوسیس های حلقه شده و گوجه فرنگی های خشک را همراه فلفل دلمه سبز، پیاز قرمز و ریحان که همگی خلال شده اند، به سالاد اضافه کنید.
4.در کاسه کوچکی، سرکه بالزامیک، گوجه و روغن زیتون را با هم خوب مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل بزنید. آن را روی سالاد آماده شده ی سیب زمینی بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در سالاد سوسیس و سیب زمینی

هر نوع سوسیس ایتالیایی یا سالامی برای این سالاد مناسب است. ایتالیا مهد سوسیس و سالامی هایی است که بسیار متنوع بوده و در مناطق جنوبی ایتالیا طعمی تندتر از سوسیس های منطقه شمال دارند.