توصیه سرآشپز در سالاد سوسیس و سیب زمینی
هر نوع سوسیس ایتالیایی یا سالامی برای این سالاد مناسب است. ایتالیا مهد سوسیس و سالامی هایی است که بسیار متنوع بوده و در مناطق جنوبی ایتالیا طعمی تندتر از سوسیس های منطقه شمال دارند.
۴۵۰ گرم سیب زمینی | |
یک عدد کاهو (از انواع کاهوهای برگ ریز و رنگی) | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز خلال شده | |
۱۷۵ گرم سوسیس خرد شده | |
یک عدد پیاز قرمز، دو نیم شده و خلال شده | |
۱۲۵ گرم گوجه فرنگی خشک، خلال شده | |
۲ قاشق غذاخوری برگ ریحان بازل تازه، خلال شده | |
مواد لازم برای تهیه سس روی سالاد : | |
یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک | |
یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
نمک و فلفل |
1. | سیب زمینی ها را در ظرفی پر از آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته و نرم شوند. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. |
2. | کف دیس پذیرایی را با برگ کاهوهای متنوع بپوشانید. |
3. | سیب زمینی ها را پس از خنک شدن، ورقه کرده و روی کاهوها بچینید. سوسیس های حلقه شده و گوجه فرنگی های خشک را همراه فلفل دلمه سبز، پیاز قرمز و ریحان که همگی خلال شده اند، به سالاد اضافه کنید. |
4. | در کاسه کوچکی، سرکه بالزامیک، گوجه و روغن زیتون را با هم خوب مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل بزنید. آن را روی سالاد آماده شده ی سیب زمینی بریزید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در سالاد سوسیس و سیب زمینی
هر نوع سوسیس ایتالیایی یا سالامی برای این سالاد مناسب است. ایتالیا مهد سوسیس و سالامی هایی است که بسیار متنوع بوده و در مناطق جنوبی ایتالیا طعمی تندتر از سوسیس های منطقه شمال دارند.