مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم خیار
یک عدد فلفل سبز (دلخواه)
برگ گشنیز تازه، ریز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
½ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری شکر
برگ نعناع تازه و خلال فلفل دلمه قرمز برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.با استفاده از یک چاقوی تیز، خیارها را ورقه و نازک خرد کنید. آنها را در یک بشقاب مخصوص پذیرایی دایره ای شکل، بچینید.
2.با استفاده از یک چاقوی تیز، فلفل سبز تند را به تکه های ریز خرد کنید.
3.فلفل های خرد شده را روی خیارها پخش نمایید.
4.برای تهیه سس، گشنیز های خرد شده، آب لیمو، نمک و شکر را در یک کاسه ریخته، هم بزنید و کنار بگذارید.
5.خیارها را در یخچال بگذارید و اجازه دهید ۱ ساعت یا تا زمان استفاده سرد شوند.
6.خیار را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید.
7.سس را قبل از سرو روی خیارها بریزید و با برگ های نعناع تزیین کنید.

توصیه سرآشپز سالاد سردخیار

مهم ترین دلیل تند بودن غذاهای هندی استفاده از فلفل تازه و خشک از نوع سبز و قرمز است. در جنوب هندوستان که هوای گرمتری دارد، مصرف زیاد فلفل قرمز باعث تعریق شدید بدن و در نتیجه خنک شدن بدن می شود. به عنوان یک قانون کلی، هر اندازه فلفل کوچک تر باشد، تندتر است.