توصیه سرآشپز سالاد داغ
در صورت تمایل، می توانید سبزیجات استفاده شده در این سالاد را با انواع دلخواه خود عوض کنید.

| ½ گل کلم متوسط | |
| یک عدد فلفل دلمه سبز | |
| یک عدد فلفل دلمه قرمز | |
| ½ یک عدد خیار | |
| ۴ عدد هویج | |
| ۲ قاشق غذاخوری کره | |
| نمک و فلفل سیاه |
| 1. | با استفاده از یک چاقوی تیز گل کلم های شسته را به گلچه های کوچک تقسیم کنید. |
| 2. | فلفل دلمه ای ها را به خلال های باریک برش دهید. |
| 3. | خیار را به تکه های کوچک ببرید. |
| 4. | هویج ها را پوست گرفته و همه آنها را به خلال های باریک خرد کنید. |
| 5. | کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کرده و مرتب هم بزنید تا نسوزد. |
| 6. | گل کلم ها، فلفل ها، خیار و هویج ها را درون ماهیتابه بریزید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مرتب هم بزنید و سرخ کنید. نمک و فلفل سیاه را بیافزایید. سپس درب ماهیتابه را بسته و حرارت را کم کنید و بگذارید حدود ۳ دقیقه بپزند. |
| 7. | سالاد سبزیجات را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. ظرف را تکان دهید تا مواد مخلوط شوند. غذا را بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سالاد داغ
در صورت تمایل، می توانید سبزیجات استفاده شده در این سالاد را با انواع دلخواه خود عوض کنید.