مواد لازم و ترکیبات

½ گل کلم متوسط
یک عدد فلفل دلمه سبز
یک عدد فلفل دلمه قرمز
½ یک عدد خیار
۴ عدد هویج
۲ قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل سیاه

راهنمای دستور پخت

1.با استفاده از یک چاقوی تیز گل کلم های شسته را به گلچه های کوچک تقسیم کنید.
2.فلفل دلمه ای ها را به خلال های باریک برش دهید.
3.خیار را به تکه های کوچک ببرید.
4.هویج ها را پوست گرفته و همه آنها را به خلال های باریک خرد کنید.
5.کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کرده و مرتب هم بزنید تا نسوزد.
6.گل کلم ها، فلفل ها، خیار و هویج ها را درون ماهیتابه بریزید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه مرتب هم بزنید و سرخ کنید. نمک و فلفل سیاه را بیافزایید. سپس درب ماهیتابه را بسته و حرارت را کم کنید و بگذارید حدود ۳ دقیقه بپزند.
7.سالاد سبزیجات را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. ظرف را تکان دهید تا مواد مخلوط شوند. غذا را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سالاد داغ

در صورت تمایل، می توانید سبزیجات استفاده شده در این سالاد را با انواع دلخواه خود عوض کنید.