
۲ عدد فیله سینه مرغ، در حدود ۱۲۵ گرم | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
یک عدد فلفل چیلی قرمز، خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری عسل خالص | |
½ قاشق چایخوری پودر زیره | |
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
۲ عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده | |
۵۰ گرم لوبیا سبز باریک، از وسط به دو نیم شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خلال شده | |
۲ عدد گوجه فرنگی، دانه گرفته و خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
مقداری پودر فلفل چیلی | |
یک قاشق غذاخوری سرکه ی سیر ترشی | |
مقداری شکر دانه ریز | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده |
1. | با استفاده از یک کارد تیز سینه مرغ را باریک خرد کنید. کره را داخل یک قابلمه متوسط و بر روی حرارت متوسط آب کرده و مرغ، چیلی، عسل و زیره را به قابلمه بیافزایید. این مواد را حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شوند. |
2. | آنها را به کاسه تمیزی منتقل کرده، بعد از خنک شدن گشنیز را اضافه نموده و مخلوط کنید. |
3. | در همین فاصله، سیب زمینی خرد شده را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰دقیقه بپزید تا نرم شود. آن را آبکش کرده و برای خنک شدن کنار بگذارید. |
4. | لوبیا سبز را داخل قابلمه آب جوش به مدت ۳ دقیقه بجوشانید. آنها را کاملاً آبکش کرده و برای خنک شدن کنار بگذارید. لوبیا سبز و سیب زمینی را داخل کاسه سالاد با هم مخلوط کنید. |
5. | خلال های فلفل و گوجه فرنگی خرد شده را به سیب زمینی و لوبیا سبز افزوده و مخلوط تند مرغ را به آنها بیافزایید. |
6. | مواد لازم برای تهیه سس را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کرده و روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید. سالاد را بلافاصله سرو نمایید. |