مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد فیله سینه مرغ، در حدود ۱۲۵ گرم
۲ قاشق غذاخوری کره
یک عدد فلفل چیلی قرمز، خرد شده
یک قاشق غذاخوری عسل خالص
½ قاشق چایخوری پودر زیره
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
۲ عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده
۵۰ گرم لوبیا سبز باریک، از وسط به دو نیم شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خلال شده
۲ عدد گوجه فرنگی، دانه گرفته و خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس :
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
مقداری پودر فلفل چیلی
یک قاشق غذاخوری سرکه ی سیر ترشی
مقداری شکر دانه ریز
یک قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.با استفاده از یک کارد تیز سینه مرغ را باریک خرد کنید. کره را داخل یک قابلمه متوسط و بر روی حرارت متوسط آب کرده و مرغ، چیلی، عسل و زیره را به قابلمه بیافزایید. این مواد را حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملاً پخته شوند.
2.آنها را به کاسه تمیزی منتقل کرده، بعد از خنک شدن گشنیز را اضافه نموده و مخلوط کنید.
3.در همین فاصله، سیب زمینی خرد شده را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰دقیقه بپزید تا نرم شود. آن را آبکش کرده و برای خنک شدن کنار بگذارید.
4.لوبیا سبز را داخل قابلمه آب جوش به مدت ۳ دقیقه بجوشانید. آنها را کاملاً آبکش کرده و برای خنک شدن کنار بگذارید. لوبیا سبز و سیب زمینی را داخل کاسه سالاد با هم مخلوط کنید.
5.خلال های فلفل و گوجه فرنگی خرد شده را به سیب زمینی و لوبیا سبز افزوده و مخلوط تند مرغ را به آنها بیافزایید.
6.مواد لازم برای تهیه سس را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کرده و روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید. سالاد را بلافاصله سرو نمایید.