مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم برگ های تازه و کوچک اسفناج
۳ عدد ساقه کرفس، باریک ورقه شده
½ خیار، باریک ورقه شده
۲ عدد پیازچه، باریک حلقه شده
۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
۳۵۰ گرم گوشت مرغ بدون استخوان کباب شده، باریک ورقه شده
مواد لازم برای تهیه سس :
۲.۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، ریز رنده شده
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید
یک قاشق غذاخوری عسل
½ قاشق چایخوری پودر دارچین
نمک و فلفل
بادام بو داده برای تزیین(دلخواه)

طرز تهیه

1.برگ های اسفناج را شسته و خوب آبکش کنید.
2.کرفس، خیار و پیازچه را به همراه اسفناج و جعفری در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
3.سالاد را داخل بشقاب های مخصوص پذیرایی ریخته و مرغ ها را روی آنها قرار دهید.
4.برای تهیه سس، ریشه زنجبیل، روغن زیتون، سرکه سفید، عسل و دارچین را در یک شیشه درب دار ریخته، تکان دهید تا خوب با هم ترکیب شوند. چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه کنید.
5.سس را روی سالاد بریزید. در صورت تمایل، سالاد را با مقداری بادام بو داده تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز در سالاد ادویه ای انگلیسی

برای رنگین تر شدن سالاد، کمی خلال باریک فلفل دلمه ای قرمز و زرد، مقداری گوجه فرنگی گیلاسی و کمی هویج رنده شده به سالاد برای تزیین اضافه نمایید.