توصیه سرآشپز در سالاد ادویه ای انگلیسی
برای رنگین تر شدن سالاد، کمی خلال باریک فلفل دلمه ای قرمز و زرد، مقداری گوجه فرنگی گیلاسی و کمی هویج رنده شده به سالاد برای تزیین اضافه نمایید.
۲۲۵ گرم برگ های تازه و کوچک اسفناج | |
۳ عدد ساقه کرفس، باریک ورقه شده | |
½ خیار، باریک ورقه شده | |
۲ عدد پیازچه، باریک حلقه شده | |
۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده | |
۳۵۰ گرم گوشت مرغ بدون استخوان کباب شده، باریک ورقه شده | |
مواد لازم برای تهیه سس : | |
۲.۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، ریز رنده شده | |
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید | |
یک قاشق غذاخوری عسل | |
½ قاشق چایخوری پودر دارچین | |
نمک و فلفل | |
بادام بو داده برای تزیین(دلخواه) |
1. | برگ های اسفناج را شسته و خوب آبکش کنید. |
2. | کرفس، خیار و پیازچه را به همراه اسفناج و جعفری در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. |
3. | سالاد را داخل بشقاب های مخصوص پذیرایی ریخته و مرغ ها را روی آنها قرار دهید. |
4. | برای تهیه سس، ریشه زنجبیل، روغن زیتون، سرکه سفید، عسل و دارچین را در یک شیشه درب دار ریخته، تکان دهید تا خوب با هم ترکیب شوند. چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه کنید. |
5. | سس را روی سالاد بریزید. در صورت تمایل، سالاد را با مقداری بادام بو داده تزیین نمایید. |
توصیه سرآشپز در سالاد ادویه ای انگلیسی
برای رنگین تر شدن سالاد، کمی خلال باریک فلفل دلمه ای قرمز و زرد، مقداری گوجه فرنگی گیلاسی و کمی هویج رنده شده به سالاد برای تزیین اضافه نمایید.