توصیه سرآشپز در سالاد ادویه ای انگلیسی
برای رنگین تر شدن سالاد، کمی خلال باریک فلفل دلمه ای قرمز و زرد، مقداری گوجه فرنگی گیلاسی و کمی هویج رنده شده به سالاد برای تزیین اضافه نمایید.

| ۲۲۵ گرم برگ های تازه و کوچک اسفناج | |
| ۳ عدد ساقه کرفس، باریک ورقه شده | |
| ½ خیار، باریک ورقه شده | |
| ۲ عدد پیازچه، باریک حلقه شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده | |
| ۳۵۰ گرم گوشت مرغ بدون استخوان کباب شده، باریک ورقه شده | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۲.۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، ریز رنده شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک قاشق غذاخوری سرکه سفید | |
| یک قاشق غذاخوری عسل | |
| ½ قاشق چایخوری پودر دارچین | |
| نمک و فلفل | |
| بادام بو داده برای تزیین(دلخواه) |
| 1. | برگ های اسفناج را شسته و خوب آبکش کنید. |
| 2. | کرفس، خیار و پیازچه را به همراه اسفناج و جعفری در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. |
| 3. | سالاد را داخل بشقاب های مخصوص پذیرایی ریخته و مرغ ها را روی آنها قرار دهید. |
| 4. | برای تهیه سس، ریشه زنجبیل، روغن زیتون، سرکه سفید، عسل و دارچین را در یک شیشه درب دار ریخته، تکان دهید تا خوب با هم ترکیب شوند. چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه کنید. |
| 5. | سس را روی سالاد بریزید. در صورت تمایل، سالاد را با مقداری بادام بو داده تزیین نمایید. |
توصیه سرآشپز در سالاد ادویه ای انگلیسی
برای رنگین تر شدن سالاد، کمی خلال باریک فلفل دلمه ای قرمز و زرد، مقداری گوجه فرنگی گیلاسی و کمی هویج رنده شده به سالاد برای تزیین اضافه نمایید.