رولت برونی شکلاتی

۲ قاشق غذاخوری کره آب شده برای چرب کردن قالب | |
۱۵۰ گرم شکلات خالص، خرد شده | |
۳ قاشق غذاخوری آب | |
۱۷۵ گرم شکر دانه ریز | |
۵ عدد تخم مرغ ، زرده و سفیده از هم جدا شده | |
۲۵ گرم کشمش، خرد شده | |
۲۵ گرم مغز گردو، خرد شده | |
کمی نمک | |
پودر قند برای پاشیدن روی کیک | |
۳۰۰ میلی لیتر خامه پرچرب، کمی زده شده |
1. | قالب رولت سویسی به ابعاد ۳۰×۲۰ سانتیمتر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید و آن را نیز چرب کنید. |
2. | شکلات را به همراه آب در قابلمه کوچکی ریخته، بر روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکلات آب شود. اجازه دهید کمی سرد شود. |
3. | در یک کاسه، شکر و زرده تخم مرغ ها را با همزن برقی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا غلیظ شده و رنگ آن روشن شود. شکلات سرد شده، کشمش و مغز گردو را به آن بیافزایید. |
4. | در کاسه ای جداگانه، سفیده تخم مرغ را با نمک بزنید. یک چهارم از سفیده های فرم گرفته را داخل مخلوط شکلات ریخته، و بقیه آن را مخلوط کنید. این کار را خیلی آرام و سریع انجام دهید. |
5. | مخلوط را درون قالب آماده شده بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ دقیقه بپزید تا پف کرده و با فشار دست، سفتی آن را حس کنید. اجازه دهید کمی سرد شود، سپس روی آن را با یک کاغذ روغنی نچسب و یک دستمال سفره تمیز بپوشانید. آن را کنار بگذارید تا کاملاً سرد شود. |
6. | رولت را در کاغذ روغنی دیگری که بر روی آن پودر قند پاشیده اید، برگردانید. کاغذ روغنی کف قالب را از آن جدا کنید. |
7. | خامه فرم گرفته را روی رولت بمالید. از عرض کیک شروع کنید و کیک اسفنجی را طوری که از شما دور شود رول کنید. برای انجام این کار از کاغذ روغنی کمک بگیرید. دو طرف رولت را تنظیم کنید تا حاصل کار، شکلی تمیز و خوب داشته باشد. سپس رولت را روی بشقاب و در یخچال بگذارید تا خنک و آماده مصرف شود. روی آن کمی پودر قند بپاشید. |