مواد لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم کره بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۱۰۰ گرم شکلات خالص به تکه های چهارگوش خرد شده
۱۵۰ میلی لیتر آب
۳۰۰ گرم آرد معمولی
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۲۷۵ گرم شکر قهوه ای نرم
۱۵۰ میلی لیترخامه ترش
۲ عدد تخم مرغ، زده شده
مواد لازم برای تهیه رویه کیک :
۲۰۰ گرم شکلات خالص
۶ قاشق غذاخوری آب
۳ قاشق غذاخوری خامه ساده
یک قاشق غذاخوری کره، سرد شده

راهنمای دستور پخت

1.یک قالب کیک مستطیل به اندازه ۲۰x۳۳سانتیمتر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. در یک شیرجوش، کره و شکلات را همراه آب روی حرارت کم قرار دهید و گاهی اوقات آنها راهم بزنید.
2.آرد و بکینگ پودر را داخل یک کاسه الک نمایید و شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. شکلات آب شده ی داغ را داخل این کاسه بریزید و خوب بزنید تا زمانی که مواد بطور یکنواخت مخلوط شوند. خامه و تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید.
3.مایه کیک را داخل قالب آماده شده، بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.
4.بگذاریدکیک در قالب کمی سرد شود. سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً خنک شود.
5.برای تهیه رویه کیک، شکلات را همراه آب داخل یک شیرجوش ریخته و روی حرارت خیلی کم قرار دهید. خامه را به آن افزوده، هم بزنید و از روی حرارت بردارید. کره سفت و سرد را به آن بیافزایید و هم بزنید. سپس آن را روی کیک سرد شده با استفاده از یک کاردک، یکنواخت پخش کنید.

توصیه سر آشپز کیک تکه ای شکلاتی

برای ریختن رویه ی کیک، آن را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید و زیر آن یک سینی شیرینی پزی قرار دهید تا قطره های اضافی شکلات، روی آن بچکند.