توصیه سر آشپز کیک تکه ای شکلاتی
برای ریختن رویه ی کیک، آن را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید و زیر آن یک سینی شیرینی پزی قرار دهید تا قطره های اضافی شکلات، روی آن بچکند.
۲۲۵ گرم کره بعلاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب | |
۱۰۰ گرم شکلات خالص به تکه های چهارگوش خرد شده | |
۱۵۰ میلی لیتر آب | |
۳۰۰ گرم آرد معمولی | |
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر | |
۲۷۵ گرم شکر قهوه ای نرم | |
۱۵۰ میلی لیترخامه ترش | |
۲ عدد تخم مرغ، زده شده | |
مواد لازم برای تهیه رویه کیک : | |
۲۰۰ گرم شکلات خالص | |
۶ قاشق غذاخوری آب | |
۳ قاشق غذاخوری خامه ساده | |
یک قاشق غذاخوری کره، سرد شده |
1. | یک قالب کیک مستطیل به اندازه ۲۰x۳۳سانتیمتر را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید. در یک شیرجوش، کره و شکلات را همراه آب روی حرارت کم قرار دهید و گاهی اوقات آنها راهم بزنید. |
2. | آرد و بکینگ پودر را داخل یک کاسه الک نمایید و شکر را به آن اضافه کرده و هم بزنید. شکلات آب شده ی داغ را داخل این کاسه بریزید و خوب بزنید تا زمانی که مواد بطور یکنواخت مخلوط شوند. خامه و تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید. |
3. | مایه کیک را داخل قالب آماده شده، بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید. |
4. | بگذاریدکیک در قالب کمی سرد شود. سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملاً خنک شود. |
5. | برای تهیه رویه کیک، شکلات را همراه آب داخل یک شیرجوش ریخته و روی حرارت خیلی کم قرار دهید. خامه را به آن افزوده، هم بزنید و از روی حرارت بردارید. کره سفت و سرد را به آن بیافزایید و هم بزنید. سپس آن را روی کیک سرد شده با استفاده از یک کاردک، یکنواخت پخش کنید. |
توصیه سر آشپز کیک تکه ای شکلاتی
برای ریختن رویه ی کیک، آن را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید و زیر آن یک سینی شیرینی پزی قرار دهید تا قطره های اضافی شکلات، روی آن بچکند.