رایتا ساده ترین پیش غذای هندی که مواد اصلی آن ماست است.

مواد لازم برای تهیه رایتای نعناع : | |
۲۰۰ میلی لیتر ماست | |
۵۰ میلی لیتر / ۴ قاشق غذاخوری آب | |
یک عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده | |
½ قاشق چایخوری سس نعناع (مخلوطی از نعناع تازه چرخ شده و سرکه و شکر) | |
½ قاشق چایخوری نمک | |
۳ عدد برگ نعناع تازه برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه رایتای خیار : | |
۲۲۵ گرم خیار | |
یک عدد پیاز متوسط | |
½ قاشق چایخوری نمک | |
½ قاشق چایخوری سس نعناع | |
۳۰۰ میلی لیتر ماست | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب | |
برگ نعنای تازه برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه رایتای بادمجان : | |
یک عدد بادمجان متوسط | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
یک عدد پیاز کوچک، ریز خرد شده | |
۲ عدد فلفل سبز، ریز خرد شده | |
۲۰۰ میلی لیتر ماست | |
۳ قاشق غذاخوری آب |
1. | برای تهیه رایتای نعناع، ماست را در یک کاسه بریزید و کاملاً با چنگال هم بزنید. سپس به آرامی آب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. پیاز، سس نعناع و نمک را بیافزایید و با هم ترکیب کنید و با برگ های تازه نعناع، تزیین کنید. |
2. | برای درست کردن رایتای خیار، ابتدا خیارها را پوست کنده و ریز خرد کنید. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز پیازها را خرد کنید. پیاز و خیار را در یک کاسه ی بزرگ بریزید و نمک و سس نعناع را بیافزایید. ماست و آب را هم افزوده و ترکیب را درون دستگاه مخلوط کن بریزید و کاملاً مخلوط کنید. سپس به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با تزیین برگ ها ی تازه نعناع، سرو نمایید. |
3. | جهت تهیه رایتای بادمجان، ابتدا بادمجان ها را بشویید و سر و ته آنها را ببرید و به تکه های کوچک تقسیم کنید. تکه ها را تا وقتیکه نرم شوند در یک قابلمه آب بجوشانید. سپس آنها را آبکش کرده و له کنید و به ظرف مناسبی منتقل نمایید. نمک، پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. ماست و آب را در یک کاسه ی دیگر کاملاً هم بزنید و روی ترکیب بادمجان ها بریزید و خوب مخلوط کرده و سرو نمایید. |