توصیه سرآشپز ذرت ادویه دار
تخم گشنیز به صورت دانه کامل یا آسیاب شده (پودر)، از مواد ضروری و اصلی آشپزی هندی است. تخم های گشنیز اغلب قبل از مصرف به صورت درسته، تفت داده می شوند تا طعم بیشتری به غذا بدهند.
۲۰۰ گرم ذرت شیرین کنسروی یا یخ زده | |
یک قاشق چایخوری پودر زیره | |
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
۲ عدد فلفل سبز تند تازه | |
یک عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده | |
۳ قاشق غذاخوری کره | |
۴ عدد فلفل قرمز تند، کوبیده و له شده | |
½ قاشق چایخوری آب لیمو | |
برگ گشنیز تازه |
1. | ابتدا ذرت شیرین منجمد را یخ زدایی کنید و یا آب ذرت کنسرو شده را آبکش کنید. |
2. | پودر زیره، سیر، پودر تخم گشنیز، نمک، فلفل تازه و پیاز را در غذاساز یا هاون کاملاً خرد و له کنید تا به شکل یک خمیر در آید. |
3. | کره را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. پیاز و ترکیب ادویه را درون ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید. |
4. | فلفل قرمز له شده را به محتویات درون ماهیتابه بیافزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. |
5. | ذرت شیرین را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید و سرخ کنید. |
6. | فلفل سبز، آب لیمو و گشنیز تازه را به ماهیتابه اضافه کنید، مدام هم بزنید و سرخ کنید. |
7. | غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و با برگ گشنیز تزیین کرده و گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز ذرت ادویه دار
تخم گشنیز به صورت دانه کامل یا آسیاب شده (پودر)، از مواد ضروری و اصلی آشپزی هندی است. تخم های گشنیز اغلب قبل از مصرف به صورت درسته، تفت داده می شوند تا طعم بیشتری به غذا بدهند.