توصیه سرآشپز ذرت ادویه دار
تخم گشنیز به صورت دانه کامل یا آسیاب شده (پودر)، از مواد ضروری و اصلی آشپزی هندی است. تخم های گشنیز اغلب قبل از مصرف به صورت درسته، تفت داده می شوند تا طعم بیشتری به غذا بدهند.

| ۲۰۰ گرم ذرت شیرین کنسروی یا یخ زده | |
| یک قاشق چایخوری پودر زیره | |
| یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۲ عدد فلفل سبز تند تازه | |
| یک عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری کره | |
| ۴ عدد فلفل قرمز تند، کوبیده و له شده | |
| ½ قاشق چایخوری آب لیمو | |
| برگ گشنیز تازه |
| 1. | ابتدا ذرت شیرین منجمد را یخ زدایی کنید و یا آب ذرت کنسرو شده را آبکش کنید. |
| 2. | پودر زیره، سیر، پودر تخم گشنیز، نمک، فلفل تازه و پیاز را در غذاساز یا هاون کاملاً خرد و له کنید تا به شکل یک خمیر در آید. |
| 3. | کره را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. پیاز و ترکیب ادویه را درون ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط به مدت ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید. |
| 4. | فلفل قرمز له شده را به محتویات درون ماهیتابه بیافزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. |
| 5. | ذرت شیرین را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید و سرخ کنید. |
| 6. | فلفل سبز، آب لیمو و گشنیز تازه را به ماهیتابه اضافه کنید، مدام هم بزنید و سرخ کنید. |
| 7. | غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و با برگ گشنیز تزیین کرده و گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز ذرت ادویه دار
تخم گشنیز به صورت دانه کامل یا آسیاب شده (پودر)، از مواد ضروری و اصلی آشپزی هندی است. تخم های گشنیز اغلب قبل از مصرف به صورت درسته، تفت داده می شوند تا طعم بیشتری به غذا بدهند.