توصیه سرآشپز
در صورت تمایل، شما می توانید از همین دستورالعمل برای پرکردن فلفل دلمه ای سبز یا قرمز استفاده کنید.

| ۶ عدد گوجه فرنگی، سفت بزرگ | |
| ۵۰ گرم / ۴ قاشق غذاخوری کره | |
| یک عدد پیاز متوسط، ریزخردشده | |
| ۵ قاشق غذاخوری روغن | |
| یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری سیر، له شده | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ½ قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
| ۴۵۰ گرم گوشت چرخ شده | |
| یک عدد فلفل سبز | |
| برگ گشنیز تازه |
| 1. | فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کنید. گوجه فرنگی ها را بشویید، سر آنها را جدا کرده و داخل آنها را با قاشق خالی کنید. |
| 2. | کف ظرف نسوزی را با ۴ قاشق غذاخوری کره چرب کنید. گوجه فرنگی ها را درون ظرف قرار دهید. |
| 3. | روغن را درون ماهیتابه ای گرم کرده و پیازها را سرخ کنید. |
| 4. | حرارت را کم کنید. زنجبیل، سیر، فلفل، نمک و گرام ماسالا را به آن بیافزایید. ترکیب مواد را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید. |
| 5. | گوشت چرخ شده را اضافه کرده و به مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه سرخ کنید. |
| 6. | فلفل سبز و گشنیز را افزوده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر به سرخ کردن مواد ادامه دهید. |
| 7. | مخلوط گوشت را داخل گوجه فرنگی ها بریزید و سر گوجه ها را بگذارید. گوجه فرنگی ها را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. |
| 8. | گوجه ها را در بشقاب مخصوص پذیرایی به صورت گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز
در صورت تمایل، شما می توانید از همین دستورالعمل برای پرکردن فلفل دلمه ای سبز یا قرمز استفاده کنید.