مواد لازم و ترکیبات

۶ عدد گوجه فرنگی، سفت بزرگ
۵۰ گرم / ۴ قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز متوسط، ریزخردشده
۵ قاشق غذاخوری روغن
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر، له شده
یک قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری گرام ماسالا
۴۵۰ گرم گوشت چرخ شده
یک عدد فلفل سبز
برگ گشنیز تازه

راهنمای دستور پخت

1.فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کنید. گوجه فرنگی ها را بشویید، سر آنها را جدا کرده و داخل آنها را با قاشق خالی کنید.
2.کف ظرف نسوزی را با ۴ قاشق غذاخوری کره چرب کنید. گوجه فرنگی ها را درون ظرف قرار دهید.
3.روغن را درون ماهیتابه ای گرم کرده و پیازها را سرخ کنید.
4.حرارت را کم کنید. زنجبیل، سیر، فلفل، نمک و گرام ماسالا را به آن بیافزایید. ترکیب مواد را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید.
5.گوشت چرخ شده را اضافه کرده و به مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه سرخ کنید.
6.فلفل سبز و گشنیز را افزوده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر به سرخ کردن مواد ادامه دهید.
7.مخلوط گوشت را داخل گوجه فرنگی ها بریزید و سر گوجه ها را بگذارید. گوجه فرنگی ها را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
8.گوجه ها را در بشقاب مخصوص پذیرایی به صورت گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز

در صورت تمایل، شما می توانید از همین دستورالعمل برای پرکردن فلفل دلمه ای سبز یا قرمز استفاده کنید.