دلمه فیله گوشت با ژامبون

۵۰۰ گرم فیله یک تکه و خرد نشده، بدون چربی | |
یک دسته کوچک ریحان بازل، شسته شده | |
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده | |
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی | |
۶ برش بسیار نازک ژامبون گوشت | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای تهیه پوره زیتون : | |
۱۲۵ گرم زیتون بدون هسته | |
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ حبه سیر، بدون پوست |
1. | ابتدا تمام چربی ها و پوست اضافه روی فیله را جدا کنید. سپس یک برش از طول روی آن ایجاد کنید وفقط تا نیمه گوشت چاقو را پایین برده و مواظب باشید فیله را به دو قسمت تقسیم نکنید بلکه فقط یک شکاف نیمه عمیق روی آن باز کنید. |
2. | شکافی را که روی فیله بریده اید خوب باز کرده و داخل آن را نمک و فلفل بزنید. برگ های ریحان بازل را درون فیله بچینید و مخلوطی را که با ترکیب پنیر و رب گوجه فرنگی درست کرده اید روی برگ های ریحان بمالید. |
3. | لبه های فیله را روی هم بیاورید و دوباره شکل اولیه را به آن بدهید تا مواد بیرون نریزند. ورقه های ژامبون را دور فیله پر شده بپیچید تا دور تا دور آن را بپوشاند. فیله را روی یک سینی مشبک داخل سینی فر طوری که درز آن به سمت پایین باشد، قرار دهید. روی ژامبون ها را با قلم موی مخصوص، روغن بمالید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه بسته به ضخامت فیله، قرار دهید تا کاملاً بپزد. پس از پخت، ۱۰ دقیقه به آن استراحت دهید. سپس سرو نمایید. |
4. | برای تهیه پوره زیتون، تمام مواد لازم آن را در یک غذاساز ریخته و تا زمانیکه کاملاً نرم شوند آنها را مخلوط کنید. اگر نمی خواهید این خمیر یکدست و شل باشد، زیتون ها و سیر را ریز خرد کرده و با روغن زیتون مخلوط کنید. |
5. | پس از برشته شدن فیله، عصاره یا روغن اضافی آن را بگیرید و به برش های باریک تقسیم کنید. دلمه های فیله پیچیده شده با ژامبون را همراه پوره زیتون و یک سالاد خوش طعم سرو نمایید. |