دلمه فلفل مدیترانه ای

| ۶ عدد فلفل دلمه ای زرد، قرمز و نارنجی بزرگ | |
| ۲۰۰ گرم برنج دانه بلند سفید | |
| ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون بعلاوه مقدار اضافی برای چرب کردن ظرف و پاشیدن روی غذا | |
| یک عدد پیاز بزرگ | |
| ۲حبه سیر ریز خردشده | |
| ½ قاشق چایخوری پودر فلفل آل اسپایس یا دارچین | |
| ۷۵ گرم کشمش | |
| ۴ عدد گوجه فرنگی بیضی شکل رسیده، دانه گرفته و خرد شده | |
| ۵۰ میلی لیتر سرکه سفید یا آب انگور | |
| ۴ عدد فیله ماهی کولی خرد شده | |
| نصف دسته جعفری تازه خرد شده | |
| نصف دسته نعناع تازه خرد شده | |
| ۶ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده | |
| سس گوجه فرنگی تازه برای سرو (دلخواه) | |
| نمک و فلفل |
| 1. | با یک چاقوی تیز، قسمت سر فلفل دلمه ای را ببرید، داخل آن را تمیز کرده و دانه هایش را دور بریزید. فلفل ها و سر آنها را که جدا کرده اید، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون آب جوش ریخته و بلافاصله به کاسه محتوی آب سرد منتقل کنید. فلفل ها را سر و ته روی یک سینی مشبک قرار دهید تا آب اضافی داخلشان کاملاًخارج شود. |
| 2. | برنج را داخل آب جوش و کمی نمک بپزید تا نرم شود ولی زیر دندان سفت باشد. سپس آن را آبکش کنید و زیر آب سرد بشویید. |
| 3. | روغن را در ماهیتابه ای بزرگ حرارت دهید. پیاز و کرفس را اضافه کرده و به مدت ۲دقیقه بپزید. سیر، زردچوبه و کشمش را بریزید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید. با چنگال برنج را داخل ماهیتابه ریخته و پس از اضافه کردن دانه های کاج، گوجه فرنگی، سرکه، ماهی، نعناع و جعفری، ۴ دقیقه دیگر هم به پخت ادامه دهید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، نمک و فلفل بزنید و نصف پنیر پارمزان را روی آن رنده کنید. |
| 4. | ته سینی نیمه گودی را با کمی روغن چرب کنید. فلفل دلمه ای ها را در ظرف بچینید و داخل آنها را به نسبت مساوی از مخلوط برنج پر کنید. سپس باقی پنیر پارمزان رنده شده را روی مواد بریزید و چند قطره روغن رویشان بپاشید. مقدار کافی آب تا حدی که یک سانتیمتر از کف ظرف بالا بیاید داخل سینی بریزید و روی سینی را با آلومینیوم بپوشانید. |
| 5. | سینی دلمه ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا عدد ۴ فرهای گازی قرار دهید و حدود ۴۰ دقیقه آنها را بپزید. آلومینیوم را از روی سینی بردارید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر آنها را حرارت دهید. دلمه ها را داغ و همراه سس گوجه تازه سرو نمایید. |