توصیه سرآشپز دسر پسته
بهتر است به جای پودر پسته، پسته کامل بخرید و خودتان آن را آسیاب کنید. مغزهای تازه مزه ی بهتری دارند، چون آسیاب کردن، روغن آنها را آزاد می کند و طعم آنها را می گیرد.
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه آب | |
۲۵۰ گرم مغز پسته | |
۲۵۰ گرم شیر خشک پر خامه | |
۴۵۰ گرم شکر | |
۲ عدد هل، با دانه های کوبیده شده | |
۲ قاشق غذاخوری گلاب | |
چند رشته زعفران نساییده | |
برای تزیین | |
۲۵ گرم خلال بادام | |
برگ ها ی تازه نعناع |
1. | حدود ۶۰۰ میلی لیتر از آب را درون یک قابلمه بجوشانید. قابلمه را از روی اجاق بردارید. پسته ها را به مدت ۵ دقیقه در این آب خیس کرده و سپس آبکش کنید و پوست مغز پسته ها را بگیرید. |
2. | در یک هاون یا غذاساز مغز پسته ها را آسیاب کنید. |
3. | شیر خشک را به پودر پسته اضافه کرده و مخلوط کنید. |
4. | برای تهیه شربت، ۳۰۰ میلی لیتر آب باقیمانده را با شکر در یک قابلمه بریزید و به آرامی گرم کنید. وقتی شربت شروع به قوام آمدن کرد؛ هل، گلاب و زعفران را به آن بیافزایید. |
5. | شربت را به مخلوط پسته ها افزوده و حدود ۵ دقیقه حرارت دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. |
6. | وقتی به اندازه کافی خنک شد، این خمیر را با دست به صورت گلوله های کوچک در آورده و باخلال بادام و برگ نعناع تزیین کنید. پیش از سرو، دسر را مدتی کنار بگذارید تا سرد شده، خودش را بگیرد و سفت گردد. |
توصیه سرآشپز دسر پسته
بهتر است به جای پودر پسته، پسته کامل بخرید و خودتان آن را آسیاب کنید. مغزهای تازه مزه ی بهتری دارند، چون آسیاب کردن، روغن آنها را آزاد می کند و طعم آنها را می گیرد.