مواد لازم و ترکیبات

۵/۱ کیلوگرم هویج
۱۰ قاشق غذاخوری کره حیوانی
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه شیر
۱۷۵ میلی لیتر شیر غلیظ شده
۱۰ عدد هل درسته، پوست کنده و کوبیده شده
۸ تا ۱۰ قاشق غذاخوری شکر
مواد لازم برای تزیین :
۲۵ گرم پسته، خرد شده
۲ ورق نقره ی خوراکی (دلخواه)

راهنمای دستور پخت

1.هویج ها را بشویید، پوست کنده و رنده کنید.
2.کره حیوانی را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید.
3.هویج رنده شده را به کره افزوده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مرتب به هم بزنید و سرخ کنید تا آب هویج ها تبخیر شده و رنگ آنها تیره شود.
4.شیر، شیر غلیظ شده، هل و شکر را به مخلوط هویج اضافه کرده و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه آنها را مرتب هم بزنید و سرخ کنید تا رنگ قرمز قهوه ای پر رنگ پیدا کنند.
5.مخلوط را به یک ظرف بزرگ نیمه گود منتقل کنید.
6.دسر را با خلال پسته تزیین کرده و همان موقع سرو نمایید.

توصیه سرآشپز دسر هویج

هندی ها به استفاده از کره حیوانی در این دسر اصرار دارند چون طعم بسیار بهتری به آن می دهد، اما در صورت تمایل، می توانید از کره گیاهی هم استفاده کنید.