مواد لازم و ترکیبات

یک کیلوگرم سیب زمینی شیرین
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱پیمانه شیر
۱۷۵ گرم شکر
مقداری مغز بادام خرد شده برای تزیین دسر

راهنمای دستور پخت

1.با یک چاقوی تیز، پوست سیب زمینی های شیرین را بگیرید. سپس آنها را شسته و حلقه کنید.
2.تکه ها ی سیب زمینی را در یک قابلمه بزرگ بریزید و همراه ۶۰۰ میلی لیتر از شیر، آنها را به آرامی بپزید تا وقتیکه سیب زمینی ها آنقدر نرم شوند که بتوان آنها را پوره و له کرد.
3.سیب زمینی ها را از روی اجاق بردارید و آنقدر آنها را له کنید تا هیچ دانه و تکه درشتی باقی نماند.
4.شکر و ۳۰۰ میلی لیتر باقیمانده ی شیر را نیز افزوده و به هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
5.قابلمه را با محتویاتش مجدد روی حرارت بگذارید تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. (غلظت آن باید به غلظت سوپ مرغ برسد).
6.دسر را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید.
7.روی دسر را با بادام خرد شده تزیین کرده و آن را گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز دسر سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین درازتر از سیب زمینی معمولی است و دارای پوستی به رنگ صورتی یا زرد با مغزی متمایل به زرد یا سفید است و همانطور که از نامش پیداست، طعم آن قدری شیرین است.