توصیه سرآشپز دسر سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین درازتر از سیب زمینی معمولی است و دارای پوستی به رنگ صورتی یا زرد با مغزی متمایل به زرد یا سفید است و همانطور که از نامش پیداست، طعم آن قدری شیرین است.
یک کیلوگرم سیب زمینی شیرین | |
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱پیمانه شیر | |
۱۷۵ گرم شکر | |
مقداری مغز بادام خرد شده برای تزیین دسر |
1. | با یک چاقوی تیز، پوست سیب زمینی های شیرین را بگیرید. سپس آنها را شسته و حلقه کنید. |
2. | تکه ها ی سیب زمینی را در یک قابلمه بزرگ بریزید و همراه ۶۰۰ میلی لیتر از شیر، آنها را به آرامی بپزید تا وقتیکه سیب زمینی ها آنقدر نرم شوند که بتوان آنها را پوره و له کرد. |
3. | سیب زمینی ها را از روی اجاق بردارید و آنقدر آنها را له کنید تا هیچ دانه و تکه درشتی باقی نماند. |
4. | شکر و ۳۰۰ میلی لیتر باقیمانده ی شیر را نیز افزوده و به هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. |
5. | قابلمه را با محتویاتش مجدد روی حرارت بگذارید تا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. (غلظت آن باید به غلظت سوپ مرغ برسد). |
6. | دسر را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید. |
7. | روی دسر را با بادام خرد شده تزیین کرده و آن را گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز دسر سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین درازتر از سیب زمینی معمولی است و دارای پوستی به رنگ صورتی یا زرد با مغزی متمایل به زرد یا سفید است و همانطور که از نامش پیداست، طعم آن قدری شیرین است.