مواد لازم و ترکیبات

۲۰۰ گرم پودر بادام
۲۰۰ گرم شکر
۱۵۰ میلی لیتر خامه ساده (کم چرب)
۸ عدد مغز بادام، خرد شده
۱۰ عدد پسته، خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحاً تفلون باشد، به آرامی روی حرارت آب کنید.
2.پودر بادام، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید. حرارت را کم کرده، مخلوط را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع کرده و با هم مخلوط کنید.
3.حرارت را اندکی اضافه کنید تا رنگ مواد کمی تیره تر شود.
4.مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتقل کرده و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید.
5.با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین کنید.
6.یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت شود. سپس آن را به صورت لوزی شكل ببرید و سرد سرو نمایید.

توصیه سرآشپز دسر بادام و پسته

دسر بادام را می توان از قبل آماده کرد و آن را تا یک هفته در ظروف وکیوم (در بسته) داخل یخچال نگهداری کرد.