توصیه سرآشپز دسر بادام و پسته
دسر بادام را می توان از قبل آماده کرد و آن را تا یک هفته در ظروف وکیوم (در بسته) داخل یخچال نگهداری کرد.
۲۰۰ گرم پودر بادام | |
۲۰۰ گرم شکر | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه ساده (کم چرب) | |
۸ عدد مغز بادام، خرد شده | |
۱۰ عدد پسته، خرد شده |
1. | کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحاً تفلون باشد، به آرامی روی حرارت آب کنید. |
2. | پودر بادام، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید. حرارت را کم کرده، مخلوط را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع کرده و با هم مخلوط کنید. |
3. | حرارت را اندکی اضافه کنید تا رنگ مواد کمی تیره تر شود. |
4. | مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتقل کرده و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید. |
5. | با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین کنید. |
6. | یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت شود. سپس آن را به صورت لوزی شكل ببرید و سرد سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز دسر بادام و پسته
دسر بادام را می توان از قبل آماده کرد و آن را تا یک هفته در ظروف وکیوم (در بسته) داخل یخچال نگهداری کرد.