توصیه سرآشپز تهیه دال عدس با پیاز
دال عدس به نوعی عدس لپه شده کوچک، گرد و به رنگ نارنجی گفته می شود. این عدس بعد از پخته شدن به رنگ زرد کمرنگ تغییر رنگ می دهد.

| ۱۰۰ گرم عدس قرمز ( دال عدس ) | |
| ۶ قاشق غذاخوری روغن | |
| یک دسته کوچک پیازچه، پاک شده، همراه قسمت سبز دم پیازچه خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری سیرتازه، له شده | |
| ½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| ½ قاشق چایخوری زردچوبه | |
| ۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| یک عدد فلفل سبز تازه، ریز خرد شده | |
| برگ گشنیز تازه |
| 1. | دال عدس را بشویید و تا زمان استفاده کنار بگذارید. |
| 2. | روغن را در یک قابلمه گرم کنید. پیازچه ها ی خرد شده را به قابلمه افزوده و تا وقتیکه کمی تیره شوند، آنها را هم بزنید و سرخ کنید. |
| 3. | حرارت راکم کرده و زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید. سپس پیازچه های خرد شده را همراه ادویه ها سرخ نمایید. |
| 4. | عدس ها را بیافزایید وخوب هم بزنید. |
| 5. | آب را به این ترکیب اضافه کرده و حرارت را کمتر کنید و مواد را به مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه بپزید. |
| 6. | وقتی عدس کاملاً پخته شد، نمک را نیز بیافزایید و با استفاده از قاشق چوبی آرام هم بزنید تا خوب با مواد ترکیب شود. |
| 7. | غذای آماده شده را با فلفل سبز و گشنیز تزیین کرده، آن را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بکشید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز تهیه دال عدس با پیاز
دال عدس به نوعی عدس لپه شده کوچک، گرد و به رنگ نارنجی گفته می شود. این عدس بعد از پخته شدن به رنگ زرد کمرنگ تغییر رنگ می دهد.