مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم عدس قرمز ( دال عدس )
۶ قاشق غذاخوری روغن
یک دسته کوچک پیازچه، پاک شده، همراه قسمت سبز دم پیازچه خرد شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیرتازه، له شده
½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری زردچوبه
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب
یک قاشق چایخوری نمک
یک عدد فلفل سبز تازه، ریز خرد شده
برگ گشنیز تازه

راهنمای دستور پخت

1.دال عدس را بشویید و تا زمان استفاده کنار بگذارید.
2.روغن را در یک قابلمه گرم کنید. پیازچه ها ی خرد شده را به قابلمه افزوده و تا وقتیکه کمی تیره شوند، آنها را هم بزنید و سرخ کنید.
3.حرارت راکم کرده و زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید. سپس پیازچه های خرد شده را همراه ادویه ها سرخ نمایید.
4.عدس ها را بیافزایید وخوب هم بزنید.
5.آب را به این ترکیب اضافه کرده و حرارت را کمتر کنید و مواد را به مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه بپزید.
6.وقتی عدس کاملاً پخته شد، نمک را نیز بیافزایید و با استفاده از قاشق چوبی آرام هم بزنید تا خوب با مواد ترکیب شود.
7.غذای آماده شده را با فلفل سبز و گشنیز تزیین کرده، آن را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بکشید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز تهیه دال عدس با پیاز

دال عدس به نوعی عدس لپه شده کوچک، گرد و به رنگ نارنجی گفته می شود. این عدس بعد از پخته شدن به رنگ زرد کمرنگ تغییر رنگ می دهد.

دستور پخت مرغ تندوری هندی را از اینجا تهیه کنید.