مواد لازم و ترکیبات

یک کیلو گرم گوشت بره کم چرب، با استخوان یا بی استخوان
۷ قاشق غذاخوری ماست
۷۵ گرم / ۵ قاشق غذاخوری بادام
۲ قاشق چایخوری گرام ماسالا
۲ قاشق چایخوری زنجبیل، ریز خرد شده
۲ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
½۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
½۱ قاشق چایخوری نمک
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن
۳ عدد پیاز، ریز خرد شده
۴ عدد هل سبز
۲ عدد برگ بو
۳ عدد فلفل سبز تند، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه آب
برگ گشنیز تازه، خرد شده

راهنمای دستور پخت

1.با یک چاقوی تیز، گوشت را به تکه های کوچک و مساوی ببرید.
2.در یک کاسه بزرگ ماست، مغز بادام، گرام ماسالا، زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.
3.روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم کرده، پیاز، هل و برگ بوها را در آن سرخ کنید و هم بزنید تاطلائی رنگ شوند.
4.مخلوط گوشت و ماست را بیافزایید و به مدت ۳تا ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید.
5.دو عدد فلفل سبز، آب لیمو و گوجه فرنگی کنسروی را به مواد اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید.
6.آب را به مواد اضافه کنید. درب ماهیتابه را ببندید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت کم بپزید.
7.فلفل سبز باقیمانده و گشنیز را افزوده و تا وقتی خورش کاملاً غلیظ شود آنها را بپزید. (اگر خورش خیلی آبدار بود، درپوش ظرف را بردارید و حرارت را زیاد کنید).
8.خورش را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و سر میز غذا گرم سرو نمایید.

خورش گوشت بره با سس غلیظ