خورش گوشت بره با سس غلیظ

| یک کیلو گرم گوشت بره کم چرب، با استخوان یا بی استخوان | |
| ۷ قاشق غذاخوری ماست | |
| ۷۵ گرم / ۵ قاشق غذاخوری بادام | |
| ۲ قاشق چایخوری گرام ماسالا | |
| ۲ قاشق چایخوری زنجبیل، ریز خرد شده | |
| ۲ قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
| ½۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| ½۱ قاشق چایخوری نمک | |
| ۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه روغن | |
| ۳ عدد پیاز، ریز خرد شده | |
| ۴ عدد هل سبز | |
| ۲ عدد برگ بو | |
| ۳ عدد فلفل سبز تند، خرد شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی | |
| ۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه آب | |
| برگ گشنیز تازه، خرد شده |
| 1. | با یک چاقوی تیز، گوشت را به تکه های کوچک و مساوی ببرید. |
| 2. | در یک کاسه بزرگ ماست، مغز بادام، گرام ماسالا، زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز و نمک را خوب با هم مخلوط کنید. |
| 3. | روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم کرده، پیاز، هل و برگ بوها را در آن سرخ کنید و هم بزنید تاطلائی رنگ شوند. |
| 4. | مخلوط گوشت و ماست را بیافزایید و به مدت ۳تا ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید. |
| 5. | دو عدد فلفل سبز، آب لیمو و گوجه فرنگی کنسروی را به مواد اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر سرخ کنید. |
| 6. | آب را به مواد اضافه کنید. درب ماهیتابه را ببندید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت کم بپزید. |
| 7. | فلفل سبز باقیمانده و گشنیز را افزوده و تا وقتی خورش کاملاً غلیظ شود آنها را بپزید. (اگر خورش خیلی آبدار بود، درپوش ظرف را بردارید و حرارت را زیاد کنید). |
| 8. | خورش را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و سر میز غذا گرم سرو نمایید. |