مواد لازم و ترکیبات

۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
½ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
۴ قاشق غذاخوری روغن
½ قاشق چایخوری تخم پیاز
½ قاشق چایخوری تخم شنبلیله
½ قاشق چایخوری تخم خردل
یک سر انگشت دانه زیره سفید
۳ عدد فلفل قرمز خشک
۲قاشق غذاخوری آب لیمو
۳ عدد تخم مرغ آب پز سفت
برگ گشنیز تازه

راهنمای دستور پخت

1.گوجه فرنگی ها را در یک کاسه ی بزرگ بریزید.
2.زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، نمک، پودر تخم گشنیز و پودر زیره را به گوجه فرنگی ها اضافه کنید و به هم بزنید.
3.روغن را درون یک قابلمه داغ کنید. تخم های پیاز، خردل، شنبلیله را همراه زیره سفید و فلفل قرمز خشک، داخل روغن ریخته و ۱ دقیقه در حالیکه به هم می زنید، سرخ کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
4.۴مخلوط گوجه فرنگی ها را به قابلمه بیافزایید و مجدداً روی اجاق بگذارید. به مدت ۳ دقیقه مرتب آنها را هم بزنید و سپس حرارت را کم کرده، درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزد. گهگاهی آن را هم بزنید.
5.آب لیمو را به مواد اضافه کنید.
6.غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده، کنار بگذارید و تا زمان استفاده گرم نگه دارید.
7.تخم مرغ های آب پز سفت را پوست کنده، نصف کنید و به آرامی آنها را به خورش بیافزایید.
8.غذا را با برگ گشنیز تازه تزیین کرده و گرم سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خورش گوجه فرنگی

می توانید این خورش گوجه فرنگی را از قبل تهیه کرده و منجمد نمایید.