توصیه سرآشپز خورش گوجه فرنگی
می توانید این خورش گوجه فرنگی را از قبل تهیه کرده و منجمد نمایید.
۴۰۰ گرم کنسرو گوجه فرنگی | |
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
½ قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
۴ قاشق غذاخوری روغن | |
½ قاشق چایخوری تخم پیاز | |
½ قاشق چایخوری تخم شنبلیله | |
½ قاشق چایخوری تخم خردل | |
یک سر انگشت دانه زیره سفید | |
۳ عدد فلفل قرمز خشک | |
۲قاشق غذاخوری آب لیمو | |
۳ عدد تخم مرغ آب پز سفت | |
برگ گشنیز تازه |
1. | گوجه فرنگی ها را در یک کاسه ی بزرگ بریزید. |
2. | زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، نمک، پودر تخم گشنیز و پودر زیره را به گوجه فرنگی ها اضافه کنید و به هم بزنید. |
3. | روغن را درون یک قابلمه داغ کنید. تخم های پیاز، خردل، شنبلیله را همراه زیره سفید و فلفل قرمز خشک، داخل روغن ریخته و ۱ دقیقه در حالیکه به هم می زنید، سرخ کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. |
4. | ۴مخلوط گوجه فرنگی ها را به قابلمه بیافزایید و مجدداً روی اجاق بگذارید. به مدت ۳ دقیقه مرتب آنها را هم بزنید و سپس حرارت را کم کرده، درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزد. گهگاهی آن را هم بزنید. |
5. | آب لیمو را به مواد اضافه کنید. |
6. | غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده، کنار بگذارید و تا زمان استفاده گرم نگه دارید. |
7. | تخم مرغ های آب پز سفت را پوست کنده، نصف کنید و به آرامی آنها را به خورش بیافزایید. |
8. | غذا را با برگ گشنیز تازه تزیین کرده و گرم سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خورش گوجه فرنگی
می توانید این خورش گوجه فرنگی را از قبل تهیه کرده و منجمد نمایید.