توصیه سرآشپز خورش ماهی
به محض اینکه ماهی و سبزیجات پختند، آب خورش را در غذاساز ریخته و از صافی عبور دهید تا بتوانید یک سوپ ماهی نرم و یکدست در کنار بشقاب غذا سرو نمایید.
مقداری زعفران | |
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه عصاره ماهی داغ | |
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
یک عدد پیاز، خلال شده | |
۲ حبه سیر، خرد شده | |
یک عدد تره فرنگی، حلقه شده | |
یک پیاز کوچک رازیانه، باریک خلال شده | |
۴۵۰ گرم سیب زمینی، درشت خرد شده | |
۱۵۰ میلی لیتر آب یا آب انگور | |
یک قاشق غذاخوری برگ آویشن تازه | |
۲ عدد برگ بو | |
۴ عدد گوجه فرنگی رسیده، بدون پوست و خرد شده | |
۹۰۰ گرم مخلوطی از ماهی های روغنی | |
۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده | |
نمک و فلفل | |
نان برشته برای سرو |
1. | با یک هاون، زعفران را بسایید و به عصاره ماهی اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و حداقل ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. ماهی ها را به تکه های درشت خرد کنید و کنار بگذارید. |
2. | در قابلمه ای بزرگ، روغن و کره را گرم کنید. پیاز را داخل ظرف بریزید و به مدت ۴ تا ۵ دقیقه به آرامی تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر، تره فرنگی، رازیانه و سیب زمینی را اضافه کرده، درب ظرف را ببندید و برای ۱۰ تا ۱۵دقیقه دیگر حرارت دهید تا سبزیجات به خوبی نرم شوند. |
3. | در این مرحله، آب انگور را افزوده و بگذارید به مدت ۳ تا ۴ دقیقه خیلی سریع بجوشد تا حجم آن نصف شود. سپس آویشن، برگ بو و گوجه فرنگی ها را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید. آب ماهی زعفران زده را هم اضافه کرده و دوباره غذا را به جوش بیاورید. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید ۱۵دقیقه به آرامی قل بزند تا سبزیجات کاملاً نرم شوند. |
4. | ماهی ها را اضافه کنید و صبر کنید تا غذا به جوش بیاید. مواد را ۳ تا ۴ دقیقه دیگر بجوشانید تا ماهی ها نرم شده و بپزند. جعفری را همراه کمی نمک و فلفل برای طعم بهتر، بیافزایید و با استفاده از یک کفگیر سوراخ دار، ماهی و سبزیجات را از آب خورش جدا کنید. آنها را در بشقاب مخصوص پذیرایی که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید و آب خورش را جداگانه همراه مقدار فراوانی نان، سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خورش ماهی
به محض اینکه ماهی و سبزیجات پختند، آب خورش را در غذاساز ریخته و از صافی عبور دهید تا بتوانید یک سوپ ماهی نرم و یکدست در کنار بشقاب غذا سرو نمایید.