مواد لازم و ترکیبات

۷۵۰ گرم گوشت کم چرب
۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
۲ عدد پیاز، خرد شده
۲ حبه سیر، له شده
۵/۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل، ریزخرد شده
۲ عدد فلفل سبز تازه، دانه گرفته و خرد شده
½ ۱ قاشق غذاخوری رب پودر کاری متوسط
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
۱۷۵ تا ۲۵۰ گرم قارچ، نازک ورقه شده
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱پیمانه عصاره
۳ عدد گوجه فرنگی، خرد شده
½ تا ۱ قاشق چایخوری نمک
۶۰ گرم کرم نارگیل
۲ قاشق غذاخوری پودربادام
مواد لازم برای تزیین :
۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده
۶ عدد پیازچه، پاک شده و خرد شده
یک قاشق چایخوری زیره سبز

راهنمای دستور پخت

1.گوشت را به تکه های کوچک خرد کنید. روغن را درون ماهیتابه ای گرم کرده و گوشت را درون آن سرخ کنید و مدام هم بزنید. سپس تکه های گوشت را از ماهیتابه خارج کنید.
2.پیاز، زنجبیل، سیر، فلفل، رب کاری، پودر گشنیز را داخل ماهیتابه خالی بریزید و به آرامی ۲ دقیقه بپزید. عصاره و گوجه ها را اضافه کرده و بر حسب ذائقه، نمک به آن اضافه کنید.
3.گوشت را به ماهیتابه بازگردانید و بگذارید به مدت ۷۵ تا ۹۰ دقیقه بپزد تا نرم شود.
4.کرم نارگیل و پودر بادام را درون مخلوط گوشت بریزید و بگذارید با درب بسته۳ دقیقه دیگر به آرامی بپزد.
5.در همین فاصله، دورچین غذا را آماده کنید.روغن را درون یک ماهیتابه گرم کرده و پیازچه و فلفل را اضافه کنید و تا هنگامیکه کاملاً ترد و سرخ شوند، بپزید. سپس زیره را بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر سرخ کنید. بعد از آماده شدن، آن را روی خورش بریزید و سرو نمایید.

خورش قارچ و گوشت