خورش قارچ و گوشت

۷۵۰ گرم گوشت کم چرب | |
۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی | |
۲ عدد پیاز، خرد شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۵/۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل، ریزخرد شده | |
۲ عدد فلفل سبز تازه، دانه گرفته و خرد شده | |
½ ۱ قاشق غذاخوری رب پودر کاری متوسط | |
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
۱۷۵ تا ۲۵۰ گرم قارچ، نازک ورقه شده | |
۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱پیمانه عصاره | |
۳ عدد گوجه فرنگی، خرد شده | |
½ تا ۱ قاشق چایخوری نمک | |
۶۰ گرم کرم نارگیل | |
۲ قاشق غذاخوری پودربادام | |
مواد لازم برای تزیین : | |
۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
۶ عدد پیازچه، پاک شده و خرد شده | |
یک قاشق چایخوری زیره سبز |
1. | گوشت را به تکه های کوچک خرد کنید. روغن را درون ماهیتابه ای گرم کرده و گوشت را درون آن سرخ کنید و مدام هم بزنید. سپس تکه های گوشت را از ماهیتابه خارج کنید. |
2. | پیاز، زنجبیل، سیر، فلفل، رب کاری، پودر گشنیز را داخل ماهیتابه خالی بریزید و به آرامی ۲ دقیقه بپزید. عصاره و گوجه ها را اضافه کرده و بر حسب ذائقه، نمک به آن اضافه کنید. |
3. | گوشت را به ماهیتابه بازگردانید و بگذارید به مدت ۷۵ تا ۹۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. |
4. | کرم نارگیل و پودر بادام را درون مخلوط گوشت بریزید و بگذارید با درب بسته۳ دقیقه دیگر به آرامی بپزد. |
5. | در همین فاصله، دورچین غذا را آماده کنید.روغن را درون یک ماهیتابه گرم کرده و پیازچه و فلفل را اضافه کنید و تا هنگامیکه کاملاً ترد و سرخ شوند، بپزید. سپس زیره را بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر سرخ کنید. بعد از آماده شدن، آن را روی خورش بریزید و سرو نمایید. |