خورش قارچ و گوشت

| ۷۵۰ گرم گوشت کم چرب | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی | |
| ۲ عدد پیاز، خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| ۵/۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل، ریزخرد شده | |
| ۲ عدد فلفل سبز تازه، دانه گرفته و خرد شده | |
| ½ ۱ قاشق غذاخوری رب پودر کاری متوسط | |
| یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| ۱۷۵ تا ۲۵۰ گرم قارچ، نازک ورقه شده | |
| ۸۵۰ میلی لیتر/ ½ ۱پیمانه عصاره | |
| ۳ عدد گوجه فرنگی، خرد شده | |
| ½ تا ۱ قاشق چایخوری نمک | |
| ۶۰ گرم کرم نارگیل | |
| ۲ قاشق غذاخوری پودربادام | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی | |
| یک عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
| ۶ عدد پیازچه، پاک شده و خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری زیره سبز |
| 1. | گوشت را به تکه های کوچک خرد کنید. روغن را درون ماهیتابه ای گرم کرده و گوشت را درون آن سرخ کنید و مدام هم بزنید. سپس تکه های گوشت را از ماهیتابه خارج کنید. |
| 2. | پیاز، زنجبیل، سیر، فلفل، رب کاری، پودر گشنیز را داخل ماهیتابه خالی بریزید و به آرامی ۲ دقیقه بپزید. عصاره و گوجه ها را اضافه کرده و بر حسب ذائقه، نمک به آن اضافه کنید. |
| 3. | گوشت را به ماهیتابه بازگردانید و بگذارید به مدت ۷۵ تا ۹۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. |
| 4. | کرم نارگیل و پودر بادام را درون مخلوط گوشت بریزید و بگذارید با درب بسته۳ دقیقه دیگر به آرامی بپزد. |
| 5. | در همین فاصله، دورچین غذا را آماده کنید.روغن را درون یک ماهیتابه گرم کرده و پیازچه و فلفل را اضافه کنید و تا هنگامیکه کاملاً ترد و سرخ شوند، بپزید. سپس زیره را بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر سرخ کنید. بعد از آماده شدن، آن را روی خورش بریزید و سرو نمایید. |