خورشت کاری گوشت یک غذای تایلندی است.

۹۰۰ گرم گوشت سر دست بره، بدون استخوان، باریک خرد شده | |
۳ فنجان شیر نارگیل | |
۲ عدد فلفل قرمز چیلی، دانه گرفته و باریک خلال شده | |
۲ قاشق غذاخوری سس ماهی تایلندی | |
۲ قاشق چایخوری شکر قهوه ای | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ، دانه گرفته و خلال شده | |
۶ عدد برگ لیمو، رشته شده | |
½ دسته برگ نعناع، رشته شده | |
½ دسته برگ ریحان بازل معمولی یا تایلندی | |
برنج معطر تایلندی، طبق دستور روی بسته برنج طبخ شده و گرم نگه داشته شده | |
مواد لازم برای تهیه خمیر کاری قرمز : | |
یک قاشق چایخوری نمک یا مقداری برای طعم بهتر | |
یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز | |
۲ قاشق چایخوری دانه زیره | |
۲ قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه یا سفید | |
۵ تا ۸ عدد فلفل قرمز چیلی تند خشک | |
۳ تا ۴ عدد پیاز شالوت،خرد شده | |
۶ تا ۸ عدد حبه سیر | |
۴ قاشق چایخوری ریشه زنجبیل تازه، خرد شده | |
۲ قاشق چایخوری پوست لیمو یا ۲عدد برگ لیمو تازه، خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز چیلی | |
یک قاشق غذاخوری خمیر میگو | |
۲ عدد ساقه گیاه لیمو سنگی، باریک خلال شده |
1. | برای درست کردن خمیر کاری، نمک، تخم گشنیز،زیره و دانه فلفل سیاه را آسیاب و پودر کنید. فلفل های چیلی را یک به یک و به مقدار دلخواه اضافه کنید تا همراه بقیه مواد آسیاب و نرم شوند. |
2. | پیاز شالوت، سیر، زنجبیل، پوست لیمو، پودر چیلی و خمیر میگو را در خردکن بریزید و حدود یک دقیقه آنها را خرد کنید.ادویه جات آسیاب کرده را اضافه کرده و دوباره دستگاه را روشن کنید.چند قطره آب به آن اضافه کرده وبه خرد کردن ادامه دهید تا خمیر غلیظ و یکنواختی به دست آید. خمیر را داخل کاسه ای ریخته و ساقه گیاه لیمو را با آن مخلوط کنید. |
3. | حدود نیمی از خمیر کاری را به همراه گوشت در ماهیتابه چدنی بریزید.آنها را حدود ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید و به آرامی هم بزنید تا گوشت به خمیر آغشته شده و طلایی رنگ گردد. |
4. | شیرنارگیل را اضافه کرده، به جوش بیاورید، مرتب غذا را هم بزنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. حرارت را کم کنید و فلفل چیلی خرد شده، سس ماهی تایلندی و شکر قهوه ای را داخل گوشت ریخته و حدود ۲۰ دقیقه غذا را روی حرارت کم بجوشانید. فلفل دلمه ای را اضافه کرده، غذا را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر آهسته بپزید. |
دیدگاهتان را بنویسید