توصیه سرآشپز خوراک گوشت و لوبیا
اگر از مخلوط لوبیا سفید و فلفل زیاد آمد می توانید به عنوان سس پاستا از آن استفاده کنید. برای تهیه سسی تند، سوسیس تند سرخ شده به آن اضافه کنید.

| ۲۰۰ گرم لوبیا سفید خشک، یک شب خیس خورده | |
| ۶۰۰ گرم گوشت بی استخوان، قطعات ۵ سانتیمتری | |
| یک عدد پیاز درشت، خلال شده | |
| ۳ حبه سیر درشت، له شده | |
| ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی | |
| ۳ عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و خلال شده | |
| پوست رنده شده یک عدد پرتقال بزرگ | |
| نمک و فلفل | |
| جعفری ریز خرد شده برای تزیین |
| 1. | لوبیا سفید را از آبی که در آن خیس داده اید، بیرون آورده و آبکش کنید و روی حرارت در ظرفی پر از آب قرار دهید و بگذارید به جوش آمده و به مدت ۱۰ دقیقه قل بزند. حرارت را کم کنید و ۲۰ دقیقه دیگر بجوشانید، سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید. |
| 2. | مقداری روغن کف ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های گوشت را در آن سرخ کنید. گوشت ها را از قابلمه بیرون بیاورید. |
| 3. | در صورت لزوم، یک قاشق غذاخوری دیگر روغن به ماهیتابه اضافه کنید و پیاز را به مدت ۳دقیقه در آن سرخ کنید. سیر را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس گوشت های سرخ شده را به ماهیتابه برگردانید. |
| 4. | گوجه فرنگی ها را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید تا مواد به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کرده و فلفل های خردشده، پوست پرتقال و لوبیاهای پخته و آبکش شده را همراه کمی نمک و فلفل داخل ماهیتابه بریزید. |
| 5. | کلیه محتویات ماهیتابه را همراه آب مواد، داخل یک قابلمه بریزید. |
| 6. | درب قابلمه را ببندید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا لوبیا و گوشت به خوبی نرم شده و بپزند. جعفری خردشده را روی غذا بپاشید و آن را بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک گوشت و لوبیا
اگر از مخلوط لوبیا سفید و فلفل زیاد آمد می توانید به عنوان سس پاستا از آن استفاده کنید. برای تهیه سسی تند، سوسیس تند سرخ شده به آن اضافه کنید.