مواد لازم و ترکیبات

۲۰۰ گرم لوبیا سفید خشک، یک شب خیس خورده
۶۰۰ گرم گوشت بی استخوان، قطعات ۵ سانتیمتری
یک عدد پیاز درشت، خلال شده
۳ حبه سیر درشت، له شده
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی
۳ عدد فلفل دلمه ای سبز، دانه گرفته و خلال شده
پوست رنده شده یک عدد پرتقال بزرگ
نمک و فلفل
جعفری ریز خرد شده برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.لوبیا سفید را از آبی که در آن خیس داده اید، بیرون آورده و آبکش کنید و روی حرارت در ظرفی پر از آب قرار دهید و بگذارید به جوش آمده و به مدت ۱۰ دقیقه قل بزند. حرارت را کم کنید و ۲۰ دقیقه دیگر بجوشانید، سپس آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
2.مقداری روغن کف ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های گوشت را در آن سرخ کنید. گوشت ها را از قابلمه بیرون بیاورید.
3.در صورت لزوم، یک قاشق غذاخوری دیگر روغن به ماهیتابه اضافه کنید و پیاز را به مدت ۳دقیقه در آن سرخ کنید. سیر را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس گوشت های سرخ شده را به ماهیتابه برگردانید.
4.گوجه فرنگی ها را به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید تا مواد به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کرده و فلفل های خردشده، پوست پرتقال و لوبیاهای پخته و آبکش شده را همراه کمی نمک و فلفل داخل ماهیتابه بریزید.
5.کلیه محتویات ماهیتابه را همراه آب مواد، داخل یک قابلمه بریزید.
6.درب قابلمه را ببندید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا لوبیا و گوشت به خوبی نرم شده و بپزند. جعفری خردشده را روی غذا بپاشید و آن را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک گوشت و لوبیا

اگر از مخلوط لوبیا سفید و فلفل زیاد آمد می توانید به عنوان سس پاستا از آن استفاده کنید. برای تهیه سسی تند، سوسیس تند سرخ شده به آن اضافه کنید.