مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن
۲ عدد پیاز متوسط، خلال شده
½ قاشق چایخوری دانه زیره سفید
۴۵۰ گرم کدو تنبل سبز، مکعبی خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر انبه خشک
یک قاشق چایخوری زنجبیل، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده
یک عدد فلفل قرمز کوبیده شده
½ قاشق چایخوری نمک
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه آب

راهنمای دستور پخت

1.روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. پیاز و زیره را اضافه کنید و تا وقتی طلایی رنگ شوند، آنها را سرخ کنید.
2.کدو تنبل را اضافه کرده و روی حرارت کم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید.
3.پودر انبه خشک، زنجبیل، سیر، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید.
4.این مخلوط را به پیاز های سرخ شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
5.آب را افزوده و روی حرارت کم به مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه غذا را بپزید و گهگاهی آن را هم بزنید.
6.غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و همراه نان آرد نخود سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک کدو تنبل سبز

استفاده از دانه های زیره به دلیل طعم و بوی گرم و تند آن، در هند بسیار متداول است. زیره ها به صورت دانه کامل یا آسیاب شده فروخته می شوند. زیره یکی از مواد تشکیل دهنده گرام ماسالا هم به شمار می رود. شما همچنین می توانید در صورت تمایل، از کدو تنبل معمولی نیز در طبخ این غذا استفاده کنید.