مواد لازم و ترکیبات

۴۰۰ گرم اسپاگتی ورمیشل خشک، اسپاگتی یا انواع پاستاهای رشته ای بلند دیگر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ عدد پیاز، خرد شده
۲ حبه سیر، خرد شده
۲ شیشه ۲۰۰ گرمی صدف خوراکی در آب شور
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور سفید
۴ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
نصف قاشق چایخوری سبزی اورگانو خشک
مقداری جوزهندی تازه، رنده شده
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان خرد شده
نمک و فلفل
شاخه های ریحان تازه ، برای تزیین

راهنمای دستور پخت

1.قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را به جوش آورده و اسپاگتی و نیمی از روغن زیتون را به آن اضافه کرده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آنها را آبکش کرده، دوباره به قابلمه برگردانید و کره را به آن اضافه کنید. درب ظرف را ببندید، مواد را خوب تکان داده و گرم نگه دارید.
2.باقیمانده روغن را درون یک قابلمه، روی حرارت متوسط گرم کنید. پیازها را به آن اضافه کرده و سرخ کنید تا رنگ آنها از حالت کدر به صورت نیمه شفاف در آید. سپس سیر را هم اضافه کرده، آنها را خوب هم بزنید و به مدت ۱ دقیقه بپزید.
3.مایع شور یکی از شیشه های صدف را آبکش کرده و آن را همراه آب انگور به قابلمه اضافه کنید. محتویات قابلمه را خوب هم بزنید، اجازه دهید مایعات به نقطه جوش برسند، سپس مواد را به مدت ۳ دقیقه بجوشانید. مایع شیشه دوم صدف ها را آبکش کنید و دور بریزید.
4.صدف ها، جعفری و اورگانو را به محتویات قابلمه اضافه کرده و برای طعم بهتر، فلفل و جوزهندی بیافزایید. حرارت زیر ظرف را کم کنید تا سس کاملاً پخته شود.
5.اسپاگتی را در یک ظرف مخصوص پذیرایی گرم بریزید و روی آن سس صدف آماده شده بریزید. پس از پاشیدن پنیر پارمزان و تزیین با برگ های ریحان، غذا را بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک ورمیشل با صدف

انواع متفاوتی از صدف ها، تقریباًَ در بیشتر سواحل دنیا یافت می شود. در شکل سنتی این غذا از صدف های ریز که حدود ۵/۲ یا ۵ سانتیمتر عرض دارند، استفاده می شود. این نوع صدف ها در ایتالیا به نام وُنگُل معروفند.