توصیه سرآشپز خوراک ورمیشل با صدف
انواع متفاوتی از صدف ها، تقریباًَ در بیشتر سواحل دنیا یافت می شود. در شکل سنتی این غذا از صدف های ریز که حدود ۵/۲ یا ۵ سانتیمتر عرض دارند، استفاده می شود. این نوع صدف ها در ایتالیا به نام وُنگُل معروفند.
۴۰۰ گرم اسپاگتی ورمیشل خشک، اسپاگتی یا انواع پاستاهای رشته ای بلند دیگر | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
۲ قاشق غذاخوری کره | |
۲ عدد پیاز، خرد شده | |
۲ حبه سیر، خرد شده | |
۲ شیشه ۲۰۰ گرمی صدف خوراکی در آب شور | |
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور سفید | |
۴ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده | |
نصف قاشق چایخوری سبزی اورگانو خشک | |
مقداری جوزهندی تازه، رنده شده | |
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان خرد شده | |
نمک و فلفل | |
شاخه های ریحان تازه ، برای تزیین |
1. | قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را به جوش آورده و اسپاگتی و نیمی از روغن زیتون را به آن اضافه کرده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آنها را آبکش کرده، دوباره به قابلمه برگردانید و کره را به آن اضافه کنید. درب ظرف را ببندید، مواد را خوب تکان داده و گرم نگه دارید. |
2. | باقیمانده روغن را درون یک قابلمه، روی حرارت متوسط گرم کنید. پیازها را به آن اضافه کرده و سرخ کنید تا رنگ آنها از حالت کدر به صورت نیمه شفاف در آید. سپس سیر را هم اضافه کرده، آنها را خوب هم بزنید و به مدت ۱ دقیقه بپزید. |
3. | مایع شور یکی از شیشه های صدف را آبکش کرده و آن را همراه آب انگور به قابلمه اضافه کنید. محتویات قابلمه را خوب هم بزنید، اجازه دهید مایعات به نقطه جوش برسند، سپس مواد را به مدت ۳ دقیقه بجوشانید. مایع شیشه دوم صدف ها را آبکش کنید و دور بریزید. |
4. | صدف ها، جعفری و اورگانو را به محتویات قابلمه اضافه کرده و برای طعم بهتر، فلفل و جوزهندی بیافزایید. حرارت زیر ظرف را کم کنید تا سس کاملاً پخته شود. |
5. | اسپاگتی را در یک ظرف مخصوص پذیرایی گرم بریزید و روی آن سس صدف آماده شده بریزید. پس از پاشیدن پنیر پارمزان و تزیین با برگ های ریحان، غذا را بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک ورمیشل با صدف
انواع متفاوتی از صدف ها، تقریباًَ در بیشتر سواحل دنیا یافت می شود. در شکل سنتی این غذا از صدف های ریز که حدود ۵/۲ یا ۵ سانتیمتر عرض دارند، استفاده می شود. این نوع صدف ها در ایتالیا به نام وُنگُل معروفند.