توصیه سرآشپز خوراک نخود
در آشپزی هندی از آرد نخود، هم در تهیه نوعی نان و هم در تهیه سس ها و غذاهای سرخ کردنی استفاده می کنند.
۴۰۰ گرم نخود کنسروی، آبکش شده | |
۲ عدد سیب زمینی متوسط | |
یک عدد پیاز متوسط | |
۲ قاشق غذاخوری تمبر هندی | |
۶ قاشق غذاخوری آب | |
یک قاشق چایخوری پورد فلفل قرمز | |
۲ قاشق چایخوری شکر | |
یک قاشق چایخوری نمک | |
مواد لازم برای تزیین : | |
یک عدد گوجه فرنگی، خرد شده | |
۲ عدد فلفل سبز تازه، خرد شده | |
برگ گشنیز تازه |
1. | نخودهای خیس خورده یا کنسروی را آبکش کرده و در یک کاسه بریزید. |
2. | با یک چاقوی تیز سیب زمینی ها را خرد کنید. |
3. | سیب زمینی های خرد شده را درون قابلمه ای حاوی آب بریزید و تا وقتی بپزند، آنها را بجوشانید. نوک چاقو را درون سیب زمینی ها فرو ببرید، در صورتیکه نرم و ترد بودند، کاملاً پخته اند.آنها را تا زمان استفاده، آبکش کرده و کنار بگذارید. |
4. | با یک چاقوی تیز پیازها را خرد کرده و کنار بگذارید. |
5. | تمبرهندی و آب را داخل یک کاسه، کاملاً مخلوط کنید. |
6. | پودر فلفل قرمز، شکر و نمک را به تمبرهندی رقیق شده، اضافه کنید و هم بزنید. سپس این مایه را روی نخودها بریزید. |
7. | پیاز و سیب زمینی را به کاسه افزوده و مجدد هم بزنید. با کمی نمک مزه ی غذا را اندازه کنید. |
8. | غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با گوجه فرنگی، فلفل سبز و برگ گشنیز تزیین نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک نخود
در آشپزی هندی از آرد نخود، هم در تهیه نوعی نان و هم در تهیه سس ها و غذاهای سرخ کردنی استفاده می کنند.