مواد لازم و ترکیبات

۴۰۰ گرم نخود کنسروی، آبکش شده
۲ عدد سیب زمینی متوسط
یک عدد پیاز متوسط
۲ قاشق غذاخوری تمبر هندی
۶ قاشق غذاخوری آب
یک قاشق چایخوری پورد فلفل قرمز
۲ قاشق چایخوری شکر
یک قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای تزیین :
یک عدد گوجه فرنگی، خرد شده
۲ عدد فلفل سبز تازه، خرد شده
برگ گشنیز تازه

راهنمای دستور پخت

1.نخودهای خیس خورده یا کنسروی را آبکش کرده و در یک کاسه بریزید.
2.با یک چاقوی تیز سیب زمینی ها را خرد کنید.
3.سیب زمینی های خرد شده را درون قابلمه ای حاوی آب بریزید و تا وقتی بپزند، آنها را بجوشانید. نوک چاقو را درون سیب زمینی ها فرو ببرید، در صورتیکه نرم و ترد بودند، کاملاً پخته اند.آنها را تا زمان استفاده، آبکش کرده و کنار بگذارید.
4.با یک چاقوی تیز پیازها را خرد کرده و کنار بگذارید.
5.تمبرهندی و آب را داخل یک کاسه، کاملاً مخلوط کنید.
6.پودر فلفل قرمز، شکر و نمک را به تمبرهندی رقیق شده، اضافه کنید و هم بزنید. سپس این مایه را روی نخودها بریزید.
7.پیاز و سیب زمینی را به کاسه افزوده و مجدد هم بزنید. با کمی نمک مزه ی غذا را اندازه کنید.
8.غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و با گوجه فرنگی، فلفل سبز و برگ گشنیز تزیین نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک نخود

در آشپزی هندی از آرد نخود، هم در تهیه نوعی نان و هم در تهیه سس ها و غذاهای سرخ کردنی استفاده می کنند.