توصیه سرآشپز خوراک نخود
به منظور صرفه جویی در وقت، از نخود کنسرو شده استفاده می شود، ولی در صورت استفاده از نخود خشک باید آنها را شب قبل از پخت، خیس کرده سپس به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید، تا به اندازه کافی نرم شوند.
۶ قاشق غذاخوری روغن | |
۲عدد پیاز متوسط، خلال شده | |
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
یک قاشق چایخوری سیر تازه، له شده | |
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
۲ عدد فلفل سبز تند تازه | |
برگ ریز و تازه گشنیز | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب | |
یک عدد سیب زمینی بزرگ | |
۴۰۰ گرم نخود کنسروی، آبکش شده | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو |
1. | روغن ر ا درون یک قابلمه بزرگ داغ کنید. |
2. | پیازهای خلال شده را تا وقتی طلایی رنگ شوند درون قابلمه سرخ کنید و هرچند وقت یکبار هم بزنید. |
3. | حرارت را کم کرده، سپس زنجبیل، پودر زیره، پودر فلفل قرمز، گشنیز، سیر، فلفل سبز تازه و گشنیز تازه را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه مواد را مدام هم بزنید تا کاملاً سرخ شوند. |
4. | آب را به ترکیب مواد بیافزایید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. |
5. | با یک چاقوی تیز سیب زمینی را به تکه های کوچک نگینی خرد کنید. |
6. | سیب زمینی و نخود های آبکش شده را به مواد قابلمه اضافه کنید و پس از بستن درب آن، بگذارید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزند و به آرامی بجوشند. هرچند وقت یکبار مواد را هم بزنید. |
7. | آب لیمو را روی غذا بچکانید. |
8. | خوراک نخود را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کرده و در صورت تمایل، آن را گرم و همراه نان چاپاتی سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک نخود
به منظور صرفه جویی در وقت، از نخود کنسرو شده استفاده می شود، ولی در صورت استفاده از نخود خشک باید آنها را شب قبل از پخت، خیس کرده سپس به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید، تا به اندازه کافی نرم شوند.