توصیه سرآشپز خوراک مرغ و سیر اسپانیایی
می توانید سیرهای پخته شده را له کرده و به شکل پوره ای خوشمزه در دیس سرو غذا، کنار مرغ ها قرار دهید.

| ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد | |
| فلفل قرمز | |
| ۴ تکه ران مرغ یا قسمتهای دیگر با پوست، با دستمال آشپزخانه خشک شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲۰ حبه سیر خرد شده (در صورت داشتن جوانه، آن را بیرون بیاورید) | |
| یک عدد برگ بوی بزرگ | |
| ۴۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ | |
| ۴ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب انگور | |
| جعفری تازه خرد شده برای تزیین | |
| نمک و فلفل |
| 1. | آرد را همراه فلفل قرمز، نمک و فلفل داخل یک کیسه بریزید و با هم یکی کنید. یک تکه مرغ را داخل کیسه بیندازید و کیسه را تکان دهید تا مرغ به خوبی با مواد آغشته شود، سپس مرغ را از کیسه بیرون آورده و تکان دهید تا اضافی آرد و چاشنی ها از روی آن جدا شود. این کار را با بقیه تکه های مرغ نیز انجام دهید و اگر آرد و چاشنی کم آمد به کیسه اضافه کنید. |
| 2. | ۳ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگی بریزید. حبه های سیر نصف شده را حدود ۲ دقیقه در آن سرخ کنید و هم بزنید تا عطر سیرها بیرون بیاید. با یک کفگیر آنها را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید. |
| 3. | تکه های مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده و از سمت پوست، کف ماهیتابه قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا پوست مرغ طلایی و برشته شود. مرغ ها را برگردانید و سمت دیگر آنها را نیز به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. در صورت تمایل، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن بیشتر اضافه کنید. |
| 4. | سیرهای سرخ شده را به ماهیتابه برگردانید. برگ بو، عصاره مرغ و سرکه را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کرده، درب ظرف را ببندید و بگذارید ۲۵ دقیقه به آرامی بپزد تا مرغ و سیر نرم و پخته شوند. |
| 5. | با کمک یک کفگیر، مرغ ها را به سینی غذا منتقل کنید و گرم نگه دارید. بگذارید آب مرغ داخل ماهیتابه همراه سیرها، بجوشد تا حجم آن به حدود ۲۵۰ میلی لیتر برسد. در صورت تمایل، کمی نمک و فلفل اضافه کنید. |
| 6. | از سس درست شده با قاشق روی مرغ ها بریزید، سیرها را به طور پراکنده روی غذا قرار دهید و با جعفری خردشده تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک مرغ و سیر اسپانیایی
می توانید سیرهای پخته شده را له کرده و به شکل پوره ای خوشمزه در دیس سرو غذا، کنار مرغ ها قرار دهید.