توصیه سرآشپز خوراک ماهی دودی
می توان از انوع پاستا برای تهیه این غذا استفاده کرد. پاستا فرمی پِنه ( لوله ای)، صدفی، رشته ای تو خالی، برای این منظور گزینه های مناسبی هستند.

| ۲ قاشق غذاخوری کره، به علاوه مقداری اضافه برای چرب کردن | |
| ۴۵۰ گرم فیله ماهی روغنی دودی، به ۴ قطعه برش خورده | |
| ۶۰۰ میلی لیتر/ یک پیمانه شیر | |
| ۲ قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده) | |
| مقداری جوزهندی تازه رنده شده | |
| ۳ قاشق غذاخوری خامه پر چرب | |
| یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده | |
| ۲ عدد تخم مرغ، آب پز و پوره شده | |
| ۴۵۰ گرم پاستا فوزیلی (فرمی مارپیچ) | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| نمک و فلفل | |
| سیب زمینی آب پز و لبوی پخته برای سرو |
| 1. | کف ظرف نیمه گود نسوزی را با کره چرب نمایید. سپس ماهی ها را درون آن قرارداده، روی آنها شیر بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. سپس آب ایجاد شده در ظرف را داخل ظرف دیگری بریزید، بدون آنکه ماهی ها خرد شده یا از ظرف بیرون بریزند. |
| 2. | ۲ قاشق غذاخوری کره را داخل قابلمه ای کوچک آب کرده و آرد را روی آن بریزید. آب ماهی را که در یک ظرف نگه داشته بودید، به تدریج اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید. با نمک، فلفل وجوزهندی به آن طعم دهید. خامه، جعفری و تخم مرغ آب پز را با آن مخلوط کرده و۲ دقیقه حرارت داده و مرتب هم بزنید. |
| 3. | در همین فاصله، قابلمه بزرگی آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا و آب لیمو را به آن اضافه کنید و آنها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شده ولی له نشوند و زیر دندان بیایند. |
| 4. | پاستا را آبکش کرده و روی ماهی ها بریزید. سپس تخم مرغ را روی آن ریخته و ظرف را به فر برگردانده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید. |
| 5. | خوراک ماهی را با سیب زمینی های ریز فصل آب پز و لبوی پخته تازه سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک ماهی دودی
می توان از انوع پاستا برای تهیه این غذا استفاده کرد. پاستا فرمی پِنه ( لوله ای)، صدفی، رشته ای تو خالی، برای این منظور گزینه های مناسبی هستند.