مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره، به علاوه مقداری اضافه برای چرب کردن
۴۵۰ گرم فیله ماهی روغنی دودی، به ۴ قطعه برش خورده
۶۰۰ میلی لیتر/ یک پیمانه شیر
۲ قاشق غذاخوری آرد معمولی (ساده)
مقداری جوزهندی تازه رنده شده
۳ قاشق غذاخوری خامه پر چرب
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۲ عدد تخم مرغ، آب پز و پوره شده
۴۵۰ گرم پاستا فوزیلی (فرمی مارپیچ)
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
نمک و فلفل
سیب زمینی آب پز و لبوی پخته برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.کف ظرف نیمه گود نسوزی را با کره چرب نمایید. سپس ماهی ها را درون آن قرارداده، روی آنها شیر بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. سپس آب ایجاد شده در ظرف را داخل ظرف دیگری بریزید، بدون آنکه ماهی ها خرد شده یا از ظرف بیرون بریزند.
2.۲ قاشق غذاخوری کره را داخل قابلمه ای کوچک آب کرده و آرد را روی آن بریزید. آب ماهی را که در یک ظرف نگه داشته بودید، به تدریج اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید. با نمک، فلفل وجوزهندی به آن طعم دهید. خامه، جعفری و تخم مرغ آب پز را با آن مخلوط کرده و۲ دقیقه حرارت داده و مرتب هم بزنید.
3.در همین فاصله، قابلمه بزرگی آب و کمی نمک را به جوش آورده، پاستا و آب لیمو را به آن اضافه کنید و آنها را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شده ولی له نشوند و زیر دندان بیایند.
4.پاستا را آبکش کرده و روی ماهی ها بریزید. سپس تخم مرغ را روی آن ریخته و ظرف را به فر برگردانده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید.
5.خوراک ماهی را با سیب زمینی های ریز فصل آب پز و لبوی پخته تازه سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک ماهی دودی

می توان از انوع پاستا برای تهیه این غذا استفاده کرد. پاستا فرمی پِنه ( لوله ای)، صدفی، رشته ای تو خالی، برای این منظور گزینه های مناسبی هستند.