مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز درشت، ریز خرد شده
مقداری زعفران نساییده
نصف قاشق چایخوری دارچین
یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
نصف قاشق چایخوری پودر زردچوبه
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
۲۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی خرد شده
۳۰۰ میلی لیتر عصاره ماهی
۴ عدد ماهی پاک شده، بدون سر، دم و استخوان
۵۰ گرم زیتون سبز بدون هسته
یک قاشق غذاخوری لیمو عمانی خرد شده
۳ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
نمک و فلفل

راهنمای دستور پخت

1.روغن زیتون را در قابلمه ای بزرگ گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد تا زمانیکه نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند. زعفران، پودر دارچین، گشنیز، زیره سبز و زردچوبه را بیافزایید و ۳۰ دقیقه هم بزنید.
2.گوجه های خرد شده را همراه عصاره ماهی به مواد داخل قابلمه اضافه کنید، خوب هم بزنید و بگذارید تا به جوش بیاید. سپس درب ظرف را بسته و ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشانید. بعد از گذشت این زمان، درب ظرف را باز کرده و به مدت ۲۰تا ۳۵ دقیقه دیگر مواد داخل قابلمه را بجوشانید تا غلیظ شود.
3.ماهی های پاک شده را نصف کنید و تکه های خرد شده را درون قابلمه قرار دهید و بگذارید سس، اطراف و روی آنها را بگیرد. مواد را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه دیگر به آرامی بپزید تا فقط ماهی ها کمی نرم شوند.
4.با دقت زیتون، لیمو عمانی و گشنیز تازه خرد شده را به خوراک اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و با کوسکوس سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک ماهی در ظروف طاجین مراکشی

کوسکوس نام غذایی است که با بلغور سبوسدار گندم پخته می شود و همانند پاستا خود به تنهایی طعمی ندارد. آن را با عصاره سبزیجات و ادویه مزه دار کرده و در کنار غذاهای پروتئینی سرو می کنند.