توصیه سرآشپز خوراک ماهی در ظروف طاجین مراکشی
کوسکوس نام غذایی است که با بلغور سبوسدار گندم پخته می شود و همانند پاستا خود به تنهایی طعمی ندارد. آن را با عصاره سبزیجات و ادویه مزه دار کرده و در کنار غذاهای پروتئینی سرو می کنند.
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک عدد پیاز درشت، ریز خرد شده | |
مقداری زعفران نساییده | |
نصف قاشق چایخوری دارچین | |
یک قاشق چایخوری پودر گشنیز | |
نصف قاشق چایخوری پودر زردچوبه | |
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز | |
۲۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی خرد شده | |
۳۰۰ میلی لیتر عصاره ماهی | |
۴ عدد ماهی پاک شده، بدون سر، دم و استخوان | |
۵۰ گرم زیتون سبز بدون هسته | |
یک قاشق غذاخوری لیمو عمانی خرد شده | |
۳ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده | |
نمک و فلفل |
1. | روغن زیتون را در قابلمه ای بزرگ گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد تا زمانیکه نرم شوند ولی تغییر رنگ ندهند. زعفران، پودر دارچین، گشنیز، زیره سبز و زردچوبه را بیافزایید و ۳۰ دقیقه هم بزنید. |
2. | گوجه های خرد شده را همراه عصاره ماهی به مواد داخل قابلمه اضافه کنید، خوب هم بزنید و بگذارید تا به جوش بیاید. سپس درب ظرف را بسته و ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشانید. بعد از گذشت این زمان، درب ظرف را باز کرده و به مدت ۲۰تا ۳۵ دقیقه دیگر مواد داخل قابلمه را بجوشانید تا غلیظ شود. |
3. | ماهی های پاک شده را نصف کنید و تکه های خرد شده را درون قابلمه قرار دهید و بگذارید سس، اطراف و روی آنها را بگیرد. مواد را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه دیگر به آرامی بپزید تا فقط ماهی ها کمی نرم شوند. |
4. | با دقت زیتون، لیمو عمانی و گشنیز تازه خرد شده را به خوراک اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و با کوسکوس سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز خوراک ماهی در ظروف طاجین مراکشی
کوسکوس نام غذایی است که با بلغور سبوسدار گندم پخته می شود و همانند پاستا خود به تنهایی طعمی ندارد. آن را با عصاره سبزیجات و ادویه مزه دار کرده و در کنار غذاهای پروتئینی سرو می کنند.