مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم کره
۵۰ گرم خرده نان گندم کامل
۲۵ گرم گردوی خرد شده
آب و پوست ریز رنده شده ۲ عدد لیمو ترش
۲ شاخه رزماری تازه، برگ ها از ساقه جدا و پاک شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
۴ عدد فیله ماهی ( مانند ماهی کاد)، هر کدام حدود ۱۵۰ گرم
یک حبه سیر، له شده
۳ قاشق غذاخوری روغن گردو
یک عدد فلفل چیلی کوچک، نگینی خرد شده
انواع برگ های سالادی برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.کره را در یک قابلمه بزرگ آب کنید و هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید . خرده نان، گردو، پوست و آب یک عدد لیمو، نصف برگ های رزماری و نیمی از جعفری ها را به کره اضافه کنید.
2.ترکیبی که از مواد و خرده های نان به دست آمده را بر روی فیله های ماهی فشار دهید. ماهی ها را در قالب کم عمقی که کف آن را فویل آلومینیوم انداخته اید، قرار دهید.
3.فیله های ماهی را با رویه مواد و خرده نان در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزند. مراقب باشید ماهی ها بیش از اندازه نپزند.
4.سیر، باقی پوست و آب لیمو، رزماری، جعفری و فلفل چیلی را داخل یک کاسه بریزید. روغن گردو را اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. سس آماده شده را به محض پختن ماهی ها بر روی آنها بریزید.
5.فیله ماهی ها را به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک ماهی ایتالیایی

در صورت تمایل، می توانید گردو را از مواد رویه ماهی ها حذف نمایید. بعلاوه استفاده از روغن زیتون خالص نیز به جای روغن گردو بلامانع خواهد بود.