مواد لازم و ترکیبات

۱۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
۴ عدد فیله ماهی خال مخالی(از انواع ماهی های کوچک و روغنی)
۲ قاشق غذاخوری مخلوط آرد و ادویه برای پاشیدن روی ماهی
۴ قاشق غذا خوری آب یا آب انگور
یک عدد پیاز، ریز خلال شده
خلال پوست یک پرتقال که با پوست کن خلال شده باشد
یک ساقه ریز و تازه آویشن
یک ساقه ریز و تازه رزماری
یک عدد برگ بوی تازه
۴ حبه سیر، له شده
۲ عدد فلفل قرمز چیلی، یک شکاف در آنها ایجاد شود
یک قاشق چایخوری نمک
۳ قاشق غذاخوری جعفری تازه
نان ترد و برشته برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.نصف روغن را در ماهیتابه ای گرم کنید و روی فیله های ماهی از مخلوط آرد و ادویه بپاشید.
2.ماهی را در ماهیتابه قرار داده و هر طرف آن را به مدت ۳۰ ثانیه سرخ کنید. توجه داشته باشید که لازم نیست ماهی مغزپخت شود.
3.سپس ماهی ها را به ظرف نیمه گود بزرگی که بتوان همه ماهی ها را در یک ردیف در آن جای داد، انتقال دهید.
4.سرکه، پیاز، پوست پرتقال، آویشن، رزماری، برگ بو، سیر، فلفل چیلی و نمک را به ماهیتابه ای که ماهی ها را در آن سرخ کرده اید، اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بپزید.
5.باقیمانده روغن زیتون و جعفری خرد شده را به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید و همه سس آماده شده را روی ماهی ها بریزید و بگذارید تا سرد شود. این غذا را با مقدار فراوانی نان برشته سرو نمایید.

توصیه سرآشپز خوراک ماهی اسکابِچ

می توانید این غذا را با همین روش با ۱۲ عدد ماهی ساردین پاک شده، که سرآنها را جدا کرده اید نیز درست کنید. استفاده از تکه های گوشت ماهی تن هم این غذا را بسیار لذیذ خواهد کرد.